Toysdaily 玩具日報

[詢問] 買物王啲日本雜誌

通常日本啲雜誌出咗,買物王幾時會有貨賣(同係咪一定有贈品)?

想問呢2本雜誌:てれびくん同テレマガジン
買物王就唔知啦~~

SOGO旭屋,日本快線,東京堂就通常即日或遲一兩日有,

船仔,,TOMATO BOOKS就又再遲少少~~

不過以上兩本雜誌亦可能要訂先有機有~~
頭像被屏蔽
有以下途徑:

新書(有出版社/isbn no.最好)
Italian Tomato Book Store
 地址: 尖沙咀彌敦道74至78號 文遜大廈4樓(清真寺對面間giordano樓上四樓)

智源書局有限公司
  地址: 九龍尖沙咀金巴利道27至33號永利大廈2字樓A室
  電話: 2367 8482 或 2357 8414

二手中古:
寫樂堂(銅鑼灣恩平中心地庫)

amazon.co.jp (代bid/買舖可代勞)
補充一句...

亞馬遜日本的話... 書和大部份影碟... 唱片... 都接受國外訂購... 即是說可以自己上網買...

小櫻上
智源冇得訂テレビマガジン

邊間會有得訂呢?
:$ "智源" I missed this name!  Haven't been there for more than 20 years.:(
JP BOOK MART訂唔訂得過呢?
JP BOOK MART訂唔訂得過呢?
pein 發表於 18-6-2010 11:22 PM

JP BOOK MART未試過...
TOMATO BOOKS應該有得訂..再者好似小櫻君所言搵amazon....