Toysdaily 玩具日報

查看: 32837|回復: 28

[劇場創作] -------------------------無聊的異形日誌------------------------------------

今日終於有時間影番E隻 NECA 出品嘅 18',..唔係,..係22'嘅原祖ALIEN!!
基本上造型同 7'版一樣,但最驚喜就係22',都同樣可動,真係超讚呀!!
再加上E隻22' 應該係 18' 史上第一次由幾部份組合而成,自己砌番成隻ALIEN出嚟
,好鬼過隱架!! 大大隻,又跟足原著,仲要可動,$260,真係抵到爆!!
-------------------------無聊的異形日誌------------------------------------
"指甲長,剪指甲"

"無聊,吹水,煲電話粥"

"風月版"

"正!!"

"顛夠啦,夠鐘食藥"

"訓吓覺先,.ZZZZZZZZZZ,.................

訓醒之後,梗係第一時間上FACEBOOK啦!!

"又有靚女ADD 我,我真係受歡迎!!

"港女式自拍=7,3面再加45度角高抄",....靚哂!!

謝謝你陪我顛,....."拜拜!!"

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
all die photo:47:
回復 2# 超級拉打迷

:47:x2
頭像被屏蔽
回復  超級拉打迷

x2
heishuntam 發表於 1-3-2010 09:41 PM
x3:80:
係喎,....要攪攪佢,......
回復 1# 廁所仔

:47: :47::47:
CANT SEE~~~~~~~~~
而家Ok嗎!?tks all !!
咁大隻:Q
依兩張最啜核!:x

:47:搞到我要小心D ADD FACEBOOK既人.......
好正喎....:71:

回復 1# 廁所仔

原來佢個咀係咁用架.........:50:

(p.s. 好正~  好大隻~  又平~  :71: )
怕怕:69: