Toysdaily 玩具日報

查看: 15716|回復: 20

[個人收藏] 終於入左黑眼KUUGA,但係...

琴日幾經辛苦係X童入左黑眼

但係返到屋企後見到佢個頭有幾大達黑色野,而家唔知點算好:79:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唉 有時發覺買隻貴貴既野 真係要講彩數.................
我o個隻d金都甩色la

唉,搵油補補色lor
我o個隻d金都甩色la

唉,搵油補補色lor
KiraYamato0621 發表於 28-2-2010 10:10 AM

師兄你好,我係SHF新手,想請問下可以用咩油去補色?THZ
師兄你好,我係SHF新手,想請問下可以用咩油去補色?THZ
ivanyu14 發表於 28-2-2010 10:14 AM

我自己那隻是金色甩色
so用gundam marker 補色
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-122266-1-1.html
我自己那隻是金色甩色
so用gundam marker 補色
KiraYamato0621 發表於 28-2-2010 10:22 AM

唔該哂,等我都試下 =]
頭像被屏蔽
講真用咁多錢入返黎點知qc差左
真係幾心痛
你買果時冇開盒check咩????? 頑x好樂意咁做格.....

簡單嘅你可以試下用gundam marker,但切記要輕手,用之前最好用張白紙試一試色差,若果差太遠就唔好落筆喇..

我就用開喱支嚟補銀色........

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
This case is common and most stock have the same problem.  Mine is also but your case is serious................... :(
:79:真黑仔~~~~~~~~~~
你買果時冇開盒check咩????? 頑x好樂意咁做格.....

簡單嘅你可以試下用gundam marker,但切記要輕 ...
iorik 發表於 28-2-2010 10:38 AM

呢隻係我第一隻限定,我以為限定開左盒就唔俾換第二盒....
現在d限定跟一般版
似乎只有名稱跟購買方式不同
兩者QC都讓人沒信心:42:
呢隻係我第一隻限定,我以為限定開左盒就唔俾換第二盒....
ivanyu14 發表於 28-2-2010 11:21 AM

下次記得開盒check喇........

不過開盒check都有煩惱,開左盒見到大大忽defect咁就理所當然叫佢換,

若果係d minor位,覺其實唔多覺但又比你睇到,再加上大拿拿幾舊水買返嚟,梗係想要隻perfect嫁啦,響喱個時候就最為難,想開口叫佢換但又唔係咁好意思.
我果隻大脾甩色....好彩係甩黑色...易d救:80: