Toysdaily 玩具日報

查看: 3393|回復: 13

紅 黑 眼kuuga 派貨

頑x ^_^

今天~沒現貨賣~~~~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
你意思係有貨到,不過買曬,是不是?
聶風 發表於 23-2-2010 06:28 PM

之前訂左的可以拿 但沒現貨買thx~
請問黑眼有無回落可能呢??出面好似好多貨,,,另外想問埋會否翻出?以往試過未限定魂
請問黑眼有無回落可能呢??出面好似好多貨,,,另外想問埋會否翻出?以往試過未限定魂
神風的清響聲 發表於 5-3-2010 11:10 PM
shf uncle 6 ?? :DD
唔明,,,咩野uncle 6???
回復 6# 神風的清響聲

姐係六叔呀= =:80:
回復  神風的清響聲

姐係六叔呀= =
ch961120 發表於 6-3-2010 06:32 PM

咁六叔又代表乜呢?
咁六叔又代表乜呢?
神風的清響聲 發表於 6-3-2010 07:23 PM

A very famous stock advisor.....maybe you are too young to know him
A very famous stock advisor.....maybe you are too young to know him
felixchi 發表於 6-3-2010 07:52 PM

我呢個中學生都知wo~:58:
p.s.:其實係因為老ma子講過.........
唔明....即話人地乜野既呢??
唔明....即話人地乜野既呢??
神風的清響聲 發表於 7-3-2010 12:01 AM

IS it 得個講字:58:
陳永陸, 人稱陸叔, 陸字音同義同"六"
在報刋之財經股票版中, 經常回覆坊間衆散户之疑難...
閣下之問題
"請問黑眼有無回落可能呢??出面好似好多貨,,,另外想問埋會否翻出?以往試過未限定魂"
一如坊間之問題:
"請問呀六叔我隻XXX號仔 , 現貨價入抵唔抵, 佢隻"窩輪" [股票衍生工具之一] 街貨咁多, 會唔會影響佢現價? 又話佢要配股, 咁佢價錢咪潛硬水, 以往都未試過發生盈警、減派息..."
** 下刪一千字

看來只是玩笑一個...
"玩具貨格可升可跌, 本留言不負上閣下買不到心頭好, 又或買貴價蝕本o野之風險"
我呢個中學生都知wo~
p.s.:其實係因為老ma子講過.........
ch961120 發表於 6-3-2010 08:23 PM

呵呵:(