Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] (新品已取! Repaint 18/2 Updated) 這個 Ironman BD 不太差??.. 大家一評 !

今日再細執小小色, 同將個Tony Stark頭加色, 越看越正.........好開心.  新年假有 Ironman 玩.
RRAAYY 發表於 18-2-2010 04:25 PM

C hing  can post it on New post?
呵呵~~~~~~~~~~~可是
我頂!!!!!
HT你睇清楚咩叫上色啦!!!!!!
真係火到來!
HT唔係個個都好似這位勁人可以自已做得靚的......

新年留留HT我唔小你但係我頂你啊!!!!!!!!!!!!!
今日再細執小小色, 同將個Tony Stark頭加色, 越看越正.........好開心.  新年假有 Ironman 玩.
RRAAYY 發表於 18-2-2010 04:25 PM

面罩就咁磨??
不怕把金色(底色)都磨走MA????
個 mask 有80% 似電影個花, 如果街有人量產個 mask 就正la.....應該唔難, 都係復模加塗色.
不如大大幫ht上油啦!ht班上油師真係食得屎!放大你地隻屎眼睇下啦!
呢只戰損可以自由發揮...haha....
個 mask 有80% 似電影個花, 如果街有人量產個 mask 就正la.....應該唔難, 都係復模加塗色.
skyline34 發表於 18-2-2010 04:39 PM

複一兩個自用就可接受...但唔建議叫人做老翻賣....
不如大大幫ht上油啦!ht班上油師真係食得屎!放大你地隻屎眼睇下啦!
shun1219 發表於 18-2-2010 04:46 PM

叫佢油幾千隻...你想佢死咩~:DD
叫佢油幾千隻...你想佢死咩~
MAX 發表於 18-2-2010 04:58 PM

不如我們有意就pm給人工他油,$200隻會不會小了一點?
如果係這樣我就會去取貨了^^
叫佢油幾千隻...你想佢死咩~
MAX 發表於 18-2-2010 04:58 PM

他油得真的好好,正是我想要的!
shun1219 發表於 18-2-2010 05:01 PM

哩個呼籲...已經同版規有抵觸.....
今次就當你唔知...下之唔好喇~:58:
複一兩個自用就可接受...但唔建議叫人做老翻賣....
MAX 發表於 18-2-2010 04:56 PM

係wor.... lee d 做法都係自己複算....
shun1219 發表於 18-2-2010 17:01

$200...唔可能架,砌隻BB戰士都唔得呀.

兩舊!?.....:47:......砌一隻mg上埋色閒閒地都過千