Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小英

[詢問] 有冇人覺個sever 流量好小?

成日上唔到td

如題...最近上都係無法顯示網頁
係yahoo 打 某post既名  先至可以上到黎一陣  上幾頁又無法顯示=.=
流量/速度問題照計已搞好....
請問係咪今日都上唔到?
WalkerMachine 大大 ~~~

家陣連引用都用唔到呀 , kick左又成日無反應一係就連接唔到 ......  = ="
WalkerMachine 大大 ~~~

家陣連引用都用唔到呀 , kick左又成日無反應一係就連接唔到 ......  = ="
威哥仔 發表於 30-1-2010 06:43 PM

大大用緊IE ? firefox..? 邊個version..? 用PC or Mac ...
會轉告版大,但要多D資料 :31: ,Thx Thx :64:
我都想出 post 好耐..........:52:
回WalkerMachine 大大 ~~~

我就用PC既 , 不過係用 IE 定 firefox 果d我唔係咁清楚喎 ...... = =
終於Log-in到
至於速度方面,可能今日星期日少人用,好流暢,不能作準