Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: heewing

[分享討論] 好想ht/eb出福山雅治版板本龍馬

回復 15# K66

頂....個拉臣應該比m記拎左....但佢只出千秋王子....不過就算佢出野田妹都唔會買啦....m記人形喎....
阪本龍馬是開創日本明治維新時代,最著名的革命性人物,他一生也非常具有傳奇的色彩。日本在台灣相當享有知 ...
Gretzky99 發表於 15-1-2010 01:47 PM

剛做完的板上之雲也是改編司馬遼太郎的呀,時代背景正正是日俄戰爭前值,其實我覺得俄國佬衰輕敵,所以輸:67:
回復  K66

頂....個拉臣應該比m記拎左....但佢只出千秋王子....不過就算佢出野田妹都唔會買啦....m記人 ...
heewing 發表於 15-1-2010 16:09

據我所知不是Medicom買版權後唔出,而係同樹里的經理人公司傾唔掂筆好甘既版權費,所以M記只出千秋王子
但為何單拖出千秋,medicom都敢出?原因是千秋王子黎緊將會出唱片,仲會來香港,上勁歌金曲.

回復 18# K66

野田妹咁貴架原來....真係上位了....但唔係剩係買套戲0既拉臣就得咩....就算係....明星拉臣點都貴唔過荷里活嗰d啩....ht快d去拎返個電影版權啦唔該....荷里活大片都攪得掂...日本明星都係小兒科啫....:58:
回復  K66

野田妹咁貴架原來....真係上位了....但唔係剩係買套戲0既拉臣就得咩....就算係....明星拉臣點 ...
heewing 發表於 15-1-2010 18:56

我呢D都係聽返黎既JE,
咁我估上野樹里片酬都一定多過玉木宏啦,咁可愛,又好戲...真係而家日本20代女優中最有食力既一個!