Toysdaily 玩具日報

[版務] 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)

依家每次睇一個Post & 或 睇下一版 同回復, 都成日出都這兩句 "Can not connect to MySQL server" & "Too many connections".:unhappy:
要reload好多次得:no:
我試過修改圖像但唔成功!每次都話rerror code:0, 請問係米有size限制? Thanks!
其實咩功能都唔重要
最緊要改善返loading個速度
睇左幾日load都load哂d時間去有時仲load唔到
我諗好多人都寧願唔睇囉
成日出都這兩句 "Can not connect to MySQL server" & "Too many connections":63:
Always "Can not connect to MySQL server" & "Too many connections"

好似仲差之前
請問版主們有進一步改善o既消息未呢~?
對上一次已經係15/1 o既事啦~
零改進...

版主們, 請問點攪?
我仍然不能修改我的頭像...
metatron 發表於 23-1-2010 03:32 AM

x2 用返之前用過0既都唔得
其實我真係覺得 我地用左咁耐都習慣左
唔須要個壇有自己上載相片妮個功能 >.<"
自己貼 link 反而重好...
又唔洗拖慢個 sev
x2 用返之前用過0既都唔得
其實我真係覺得 我地用左咁耐都習慣左
唔須要個壇有自己上載相片妮個功能  ...
分手勿語仔 發表於 27-1-2010 08:49 AM

Totally agreed!! There are too many problems with the new version TD!!
對不起,
其實SERVER是沒有問題的(新server比舊server勁好多好多)
出現Can not connect to MySQL server" & "Too many connections只是未搬到data center
因為而家的data center是暫時的,所以流量不穩定...
相信搬回原來的data center問題就可以解決。
請大家體諒..新forum所有問題我們都知道的...
原因是我們編輯部其中一員家中有事情發生要處理未能抽身...
請大家忍耐....我地都好心急...
再次講聲對不起...
我們已經搬回原來的data center,
流量不穩定問題相信已經解決。
而其他新forum問題請大家耐心等候....
我們已經搬回原來的data center,
流量不穩定問題相信已經解決。
而其他新forum問題請大家耐心等候....
Dick.Po 發表於 28-1-2010 03:19 AM

thx~!! dick版主~~
真係穩定返好多~!!

期待可以快d整好頭像問題, thx~!!
由於 *廣告阻住文字*狀況&#22021;問題暫時未能解決,
我們決定暫時取消350x250的廣告位。
另外login問題應該已解決,
如大家有問題可TOYSDAILY 會員查詢/版規說明提出。
我們會再盡力跟進....頭像問題請再耐心等待。
好開心呀!改到頭像了。
頭像功能已fix!!