Toysdaily 玩具日報

查看: 7210|回復: 15

[玩具報告] 待delete, thanks

待delete, thanks
心痛:79:
節哀.....呢款係無同樣既body散賣...同埋301改頸位應該唔同的...:55:

仲有呢系列d衫褲超fit.....想配其他牌子body都好困難......:56:
原帖由 barrybaby 於 25-10-2009 02:48 PM 發表 心痛:79:

心痛X2:Q
原帖由 O_biscuit 於 25-10-2009 03:15 PM 發表
節哀.....呢款係無同樣既body散賣...同埋301改頸位應該唔同的...:55:

仲有呢系列d衫褲超fit.....想配其他牌子body都好困難......:56:

:50: ..............咁想請問lee個系列的bruce lee d關節係唔係所有都係咁脆弱??????定係我買的貨有問題????

那麼我其餘的生還者要擺pose係唔係即係冇乜可能>>>?????:70:

thanks師兄賜教:31: ..........

....我很不想有眼看手勿動的感覺.............

:50: :50: :69: :69: sorry to hear that
咁想請問lee個系列的bruce lee d關節係唔係所有都係咁脆弱??????定係我買的貨有問題????

呢隻公仔係用MEDICOM自家製第一代RAH Body
D關節放耐左會啜實,夾硬扭就會扯斷

其實配返HT其中一隻小型Body應該合身,無奈呢套小龍好多時會露手,就唔係咁好睇.
原帖由 周星星rr 於 25-10-2009 04:32 PM 發表
咁想請問lee個系列的bruce lee d關節係唔係所有都係咁脆弱??????定係我買的貨有問題????

我有5,6隻都爛左,所有關節係咁脆弱的~:80:
這糸列咁脆弱,那麼全新的也未必保證無損毀..或許內裡早已在運貨出事
原帖由 周星星rr 於 25-10-2009 05:44 PM 發表
這糸列咁脆弱,那麼全新的也未必保證無損毀..或許內裡早已在運貨出事

其實不單是這系列特別脆弱.......而是m牌大部份figure都是如此脆弱的.......:56:
這系列都8年前,初出時炒tim,當時m記野隻隻都咁脆弱,
佢關節比一般m記較實,大力一動好易死。
那麼即是無其他方法....唯有其餘的不開盒.........或開盒不可動吧......
:34: 心痛又唔洗,咪當係心跳回憶羅
原帖由 周星星rr 於 26-10-2009 11:41 發表
那麼即是無其他方法....唯有其餘的不開盒.........或開盒不可動吧......

冇錯,唔好扭佢了...
一係換BODY