Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

原帖由 改咩名好? 於 12-9-2009 07:20 PM 發表
SOME大 緊係實扑啦

http://farm4.static.flickr.com/3513/3905777829_6a5886 ...
歡迎貼SHF拉打相~~~甜相就要貼去成人區啦:DD
原帖由 小武 於 12-9-2009 10:40 PM 發表
:he: :he: :he:
花花GA活動能力真係好有限~~~好多動作都做唔到~~~如果好似山口式果啲就好啦~~~~:no:
:shiny: cool ~ 正呀~ 一次過睇曬d shf∼
原帖由 gsd748 於 12-9-2009 07:48 PM 發表

对我来说最好的只有ANOTHER啦。。。除非以后能再出个无合金零件全胶件的SHF

本来很好玩的系列就因为脚掌是金属怕掉漆而不敢放心玩了。。。保&# ...
明白~~~好多朋友都係因為 Another Agito 而買咗第一隻SHF~~~ 其實合金腳掌啲焗油品質控制都唔錯架~~~只要唔刮都好襟玩:78:
原帖由 小武 於 13-9-2009 12:10 AM 發表
:! :! :!
小武兄~~~你隻細佬個頭"Dub"得太低啦~~~無晒男兒氣慨~~~:74:
原帖由 Somebody_Ex 於 12-9-2009 10:18 AM 發表
換咗RX對手~~:DD

我無入rx....我用左杜門卡遜既手....哈哈~:34:
原帖由 bigjohn2hk 於 12-9-2009 10:28 PM 發表
Bigjohn兄心水咁清GA~~~我啱啱就係未POST呢五隻~~~:@
原帖由 一舊仔 於 13-9-2009 12:22 AM 發表

我無入rx....我用左杜門卡遜既手....哈哈~:34:
幾乎一樣~~~:DD
不過嚴重警告大大你~~~~RX 不可不入~~~:74: :)
原帖由 龍珠迷 於 13-9-2009 12:15 AM 發表
:shiny: cool ~ 正呀~ 一次過睇曬d shf∼
其實未齊~~~我無買非拉打類SHF~~~:(
原帖由 Somebody_Ex 於 13-9-2009 12:25 AM 發表
幾乎一樣~~~:DD
不過嚴重警告大大你~~~~RX 不可不入~~~:74: :)

得一架車車...唔夠分呢....:68:
原帖由 Somebody_Ex 於 13-9-2009 12:22 AM 發表
小武兄~~~你隻細佬個頭"Dub"得太低啦~~~無晒男兒氣慨~~~:74:

:45: :45: :45: 朝早post果d咪唔"dub"囉.........細佬做左成日就係咁o架喇.........:DD :DD :DD
我又玩:43:

支持一下~~ Kabuto萬歲:52:

原帖由 勝平太 於 13-9-2009 12:44 AM 發表
我又玩:43:

?ib_____DCelDJydW

http://f20.yahoofs.com/hkblog/Qy4S0NKFExQ___DOT__9hfHVo-_2/blog/ap_2009081705 ...
兩張相都好掂喎~~~ Black 胸甲"令"到好似噴咗光油咁~~~:71:
原帖由 MARCO+POLO 於 13-9-2009 12:58 AM 發表
支持一下~~ Kabuto萬歲:52:

http://i159.photobucket.com/albu ...
好有特色的構圖~~~感覺浮在空中~~~背景係心愛玩具盒群~~~:)