七十二夜 發表於 13-3-2008 04:28:59

我感覺到. . .愛:71:

JarvisCocker 發表於 13-3-2008 10:22:44

整得好強勁,影左都唔知幾多格菲林

typhoon 發表於 13-3-2008 11:15:17

:x ....真係超頂癮....這個大大實在太好心機啦.....

tiago 發表於 13-3-2008 11:44:15

SUPER SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sqbread1981 發表於 13-3-2008 11:50:36

樓主個topic 有d 問題喎
真正玩玩具都未必要咁ar:(
佢lee d 係叫做做動畫喎:Q

Wonwon 發表於 13-3-2008 12:06:16

Amazing!

sqbread1981 發表於 13-3-2008 12:08:06

剛睇完d 片, lee 個人真係做到不得不讚:$

強中美 發表於 13-3-2008 12:09:21

http://youtube.com/watch?v=-EuwA9gNlLQ

最鐘意呢條, 早排佢d片成日有阿凱份

香港玩家多數做收藏, 好小話真係去扭去玩
唔通你叫人攞隻成千銀12吋玩stopmotion咩

topic係有問題, 不過呢位日本玩家我都有留意新片, 好有心去整,越玩越勁

Kimutaku 發表於 13-3-2008 12:16:24

雖然對標題有點意見, 但對製作人真的不寫個服字!:64:

SYO 發表於 13-3-2008 12:47:58

哩d片真繫好睇過卡通,好有feel,話時話有無人拿合金甘玩法呢:66:

nelngan 發表於 13-3-2008 13:26:46

神人:!

Hikari 發表於 13-3-2008 13:36:10

我地最多都係玩下劇場仔,
更勁的有g66的精彩動畫.
哩D我地望塵莫及, 算罷喇. :44:

polarbearisme 發表於 13-3-2008 14:02:33

wow....:50: :50:

how the hell............

long2007 發表於 13-3-2008 14:53:28

勁..........:30: :30:

半田健人_555 發表於 13-3-2008 15:14:45

有誠意,有創意,我鍾意!!!:71: :71: :71: :71: :71:
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: [轉載][玩具劇場]香港人還沒有人可以說是真真正正玩玩具!!! Sin toy player!!!