waimeng 發表於 13-8-2011 15:24:46

我想問恒利要點訂貨?我想訂
大大請你話我知~Thank you

asasas 發表於 13-8-2011 23:01:54

非常感謝樓主資訊 很有用 四處食野又可以去玩具店逛逛 !! :73:

superhero 發表於 14-8-2011 00:54:31

唔知仲有冇其他玩具店呢?

薜安 發表於 4-6-2012 22:59:37

Hi
我就快過澳門食下野輕鬆下,
好耐無到澳門行玩具店
有沒有新開的資料及結左業?
有無大大可以幫我update一下
萬分感謝……!!:64: :64: :64:

hsh011031 發表於 5-6-2012 11:35:46

我剛剛在澳門工作完!其實你去買玩具不如去行下!食下重好!真係要去的話我只覺得恆利同大三巴附近的玩具王國是不錯!其他都是睇下就算!貴到飛起!我都係恆利買咗隻gx-44s套裝!只是8魚5蟹Mop!算低掛!你想下吧!

tiago 發表於 5-6-2012 18:46:56

我是澳門人,澳門的玩具店基本上是可以不理的。

薜安 發表於 5-6-2012 22:01:21

我是澳門人,澳門的玩具店基本上是可以不理的。
tiago 發表於 5-6-2012 06:46 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

丫我好鍾意澳門的……好開心認識你……
咁你地澳門人玩玩具又點呢?來香港買?
其實澳門玩具店平貴都無所謂,只不過想行下
而已 ,上次記得係東京都入左隻人馬座模型
係唔算平 但澳門行之餘多一項自己的手信 我已經
好開心 我仲砌好油好放在電視機頂……!

好多同ex開心的回憶都在澳門……可惜此情不再……

如果有資料update 要告訴我呀 謝謝!

薜安 發表於 5-6-2012 22:05:35

我剛剛在澳門工作完!其實你去買玩具不如去行下!食下重好!真係要去的話我只覺得恆利同大三巴附近的玩具王 ...
hsh011031 發表於 5-6-2012 11:35 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
……

哈……我都想找到一份係澳門的工作
咁我就成日可以係澳門了……
Ok 就去恆利行下……多謝大大熱心回覆!

kobe仔 發表於 6-6-2012 10:27:54

澳門既恆利可以話係最好....的....

吳亦凡 發表於 25-5-2015 00:05:51

我想問高士得玩具城開幾點

薜安 發表於 25-5-2015 02:33:07

吳亦凡 發表於 25-5-2015 12:05 AM
我想問高士得玩具城開幾點

應該開十點………………
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
查看完整版本: 澳門玩具店小評(高士德區)