Toysdaily 玩具日報

查看: 41477|回復: 24

期待合金魂的曰子; ""我的大武士 "" 正常一影.

這已是小弟的所有大武士珍藏:79: .................
        期待他的合金魂來臨:61:
(大細版合金 ,, 細膠 及  扭蛋)
(大版膊頭已花唔好提....反而細版KEEP得好好:43: ,,細膠多年前行玩具展買;其實玩具展隅然都有D好野....)
(七十年代 抽簽 公仔 及  兒時 港版公仔書)

內付大武士超小膠公仔,,戰車,戰機及主角的機械人朋友(唔知叫乜名.....:61: )

(抽簽玩具內容, 手痕 "MEE"左一張:78: ,,唔知中左乜,HEHE....)

(""太空基地"""內容..........都唔知點解叫 太空基地........:ice: )

D 畫功好 " 猛 ".........:50:

(最後例牌大團圓結局:) )

最後 講句  : 謝觀 賞~~!!! THANK  YOU!!

睇黎大大係佢die hard fans:43:
堅阿..................:*
我都好鍾意大武士~~~~:shiny:
原帖由 no12boy 於 18-12-2007 12:52 PM 發表
睇黎大大係佢die hard fans:43:

終極夢想-------->   "日版大膠" ;
  可惜罕有  加  價錢 太貴.........買唔起:80:
大武士是空手男..........那合金魂可否出到turning kick呢? :DD
原帖由 穆•拉•布拉加 於 18-12-2007 01:02 PM 發表
大武士是空手男..........那合金魂可否出到turning kick呢? :DD
?v=0

我信 BANDAI,,一定得~~~!!!!!!!!!:blame: :blame: :blame:
大武士呀!!!!:$
你幾時先出呀???:unhappy:
我都等緊...... 超期待~~~:shiny:
如果出了,我一定(只有大武士)出一買三。
正呀!!大武士我都好喜歡呀!!:43:
大大中左既係... ... ...唔中...
好多大武士~~勁:shiny:
好懷念細個時, 抽獎'mee'紙仔:handshake: ~~

thx for sharing:71: ~~
大武士 FANS,COOL