stonekeung01 發表於 27-6-2024 07:39:58

2月 魂限 SHF 比達 -舊戰鬥服-

https://bandai-a.akamaihd.net/bc/images/shop_top_tamashii/shf_vegetaclothes_grcYlUBo_lp.jpg

S.H.Figuarts ベジータ-旧戦闘服-
7,700円(税10%込) 7,000円(税抜)
2025年02月
https://tamashiiweb.com/item/15059/

flash 發表於 27-6-2024 09:17:32

好失望,我等咗娜美星呢隻比達好耐、body同面雕都係10年前啲設計。倉底貨依家仲擺返出嚟

yugi 發表於 27-6-2024 09:28:09

呢個時期比達應該仲未咁大肌肉

denniskwong 發表於 27-6-2024 09:48:48

隻甲好肉酸...膊頭肌肉又成個波咁...唉, 攪乜...

windowxp 發表於 27-6-2024 10:21:31

期待越大,失望越大。 這套衫太多名場面,比菲利用尾巴箍頸,死前要悟空打敗菲利個喊樣

nela 發表於 27-6-2024 11:48:08

唔出呢款....點會之後可以出2.0

acefung2012 發表於 27-6-2024 12:17:01

龍珠已經出左十幾年shf,到左2024仲可以出得咁肉酸,良心去左邊

manc 發表於 27-6-2024 19:41:29

怪怪甘...好肉酸

THOUTHER 發表於 27-6-2024 21:17:01

denniskwong 發表於 27-6-2024 09:48 AM
隻甲好肉酸...膊頭肌肉又成個波咁...唉, 攪乜...

膊頭肌肉應該再收細些少,同埋小弟覺得雙臂同個Body好似唔係好夾,應該都係夾硬用舊模來改先至搞成咁卦?

loikaleong 發表於 27-6-2024 21:37:34

呢隻出係魂限黎講都算出得差,不過都會買。

hosnake 發表於 28-6-2024 00:56:30

難得一款張張官圖都咁倒胃口...

百載真純 發表於 28-6-2024 00:59:05

娜美星篇係咪已經出完,仲有變身版薩波,尼爾,大長老唔知會唔會出呢?小弟仲好期待會有變身版薩波出,除了童年悟空會變大猩猩之外,話晒佢都係首位出場會變身增強戰鬥力的人物

THOUTHER 發表於 28-6-2024 02:46:10

loikaleong 發表於 27-6-2024 09:37 PM
呢隻出係魂限黎講都算出得差,不過都會買。

呢隻出係魂限黎講都算出得差,不過都會買。x2
或者咁講,B社可能自己都知呢隻係出得差,所以先至放魂限果度賣,睇吓有幾多死忠會照買,否則一般店販就得啦,舊戰鬥服比達根本就大把師兄想要!

denniskwong 發表於 28-6-2024 09:45:07

THOUTHER 發表於 27-6-2024 09:17 PM
膊頭肌肉應該再收細些少,同埋小弟覺得雙臂同個Body好似唔係好夾,應該都係夾硬用舊模來改先至搞成咁卦? ...

有幾張圖明顯係身型唔協調, 特別係手臂部份, 成個膊頭好橫好闊
明明娜美星篇隻隻都出得好, 偏偏呢隻比達先黎玩野

而且超西悟空已經轉用新素體, 就係近期呢兩隻比達仲用緊舊body
睇黎b大又留一手, 等人造人斯路篇大隻仔比達先會出

兩蚊 發表於 28-6-2024 15:14:40

唔睇個膊頭, 其他都算OK
完全係膊頭出事...

不過新素體我覺得唔適合着緊身褲嘅角色
而家咁樣都冇咩問題
頁: [1] 2
查看完整版本: 2月 魂限 SHF 比達 -舊戰鬥服-