Vince 發表於 20-6-2024 18:52:37

真人版《推しの子 / 我推的孩子》

劇集版將會在 11月28日 在 Prime Video 全球上線,電影版 於 12月20日 日本上映。

CAST
アクア:櫻井海音
アイ:齋藤飛鳥
ルビー:齊藤なぎさ
有馬かな:原菜乃華
黒川あかね:茅島みずき
MEMちょ:あの

預告發布
qIkgItp3C3Q
https://youtu.be/qIkgItp3C3Q

熱狗OO 發表於 21-6-2024 16:00:02

卡通我都未睇 {:8_638:}

首OP就聽左幾廿次既 {:8_715:}

Vince 發表於 21-6-2024 19:27:27

熱狗OO 發表於 21-6-2024 04:00 PM
卡通我都未睇

首OP就聽左幾廿次既

動畫第二季好似7月出。到時一次過睇晒 2 季
{:8_710:}

Hawk 發表於 21-6-2024 21:27:02

首idol真係帶起哂成套劇,第2季唔知仲有冇咁既神曲?

熱狗OO 發表於 22-6-2024 10:23:11

Hawk 發表於 21-6-2024 09:27 PM
首idol真係帶起哂成套劇,第2季唔知仲有冇咁既神曲?

你一講完首歌的旋律即時在腦海RELOOP, 實在好洗腦

熱狗OO 發表於 22-6-2024 10:26:29

Vince 發表於 21-6-2024 07:27 PM
動畫第二季好似7月出。到時一次過睇晒 2 季

我睇文字介紹就絕對唔吸引, 可能我個人骨子裡都有點鄙視未婚媽媽吧, 而娛樂圈的勾心鬥角對我從來都覺得好煩

而聽YOUTUBER蕭定一講就係起首好睇, 之後兩子女長大後就麻麻, 更加無動力開番

G3X 發表於 22-6-2024 10:52:24

熱狗OO 發表於 22-6-2024 10:26 AM
我睇文字介紹就絕對唔吸引, 可能我個人骨子裡都有點鄙視未婚媽媽吧, 而娛樂圈的勾心鬥角對我從來都覺得好 ...

依個作者D漫畫都係後段無力,前中期最好睇

熱狗OO 發表於 22-6-2024 11:16:18

G3X 發表於 22-6-2024 10:52 AM
依個作者D漫畫都係後段無力,前中期最好睇

超展開然後被自己開大個世界玩殘繼而唔識寫落去已成近年動漫的日常 ... {:8_739:}

chlycab 發表於 22-6-2024 13:03:41

熱狗OO 發表於 22-6-2024 11:16 AM
超展開然後被自己開大個世界玩殘繼而唔識寫落去已成近年動漫的日常 ......

其實有D評論甚至乎話動畫得第一集好睇
頁: [1]
查看完整版本: 真人版《推しの子 / 我推的孩子》