stonekeung01 發表於 10-5-2024 09:38:47

METAL ROBOT魂<SIDE MS> 高達TR-1 [HAZE'N-THLEY 海瑟斯雷]

TAMASHII NATIONS STORE TOKYO
「CHOGOKIN 50th Anniversary Exhibition」展出

https://hobby.dengeki.com/event/2335876/

熱狗OO 發表於 11-5-2024 17:59:52

一模多用的極緻.... {:8_744:}

allenwalker 發表於 12-5-2024 05:37:25

舊tr-1可以換裝備,tr-6可以變形
咁呢隻設定中係有咩可以玩?{:5_451:}

codianno 發表於 12-5-2024 10:50:35

正呀!Advance of Z我必入!

tsang_20190721 發表於 12-5-2024 20:01:52

呢個系列, 依家都唔知仲追唔追好 {:8_696:}

熱狗OO 發表於 12-5-2024 23:57:39

tsang_20190721 發表於 12-5-2024 08:01 PM
呢個系列, 依家都唔知仲追唔追好

岩款岩價物睇下點, 應該唔會出最大舊的銀彈架喇, 出都搞唔掂

似葛士尼果個裝備我會有點興趣

tsang_20190721 發表於 13-5-2024 11:11:19

到港魂開售果陣, 先再諗買唔買 {:8_697:}

alien133 發表於 16-5-2024 12:44:16

allenwalker 發表於 12-5-2024 05:37 AM
舊tr-1可以換裝備,tr-6可以變形
咁呢隻設定中係有咩可以玩?

普普通通高達一隻,設定上半身係核心戰機,但要上胸全部拆散,Metal robot要顧及活動結構,多數還原唔到

eddiem249 發表於 16-5-2024 13:07:05

alien133 發表於 16-5-2024 12:44 PM
普普通通高達一隻,設定上半身係核心戰機,但要上胸全部拆散,Metal robot要顧及活動結構,多數還原唔到 ...

唔係呢隻,呢隻上身就係TR-6 海瑟斯雷,海瑟斯雷II都係呢個上身。

你講既係primrose i
https://www.bilibili.com/read/cv17601838/

alien133 發表於 16-5-2024 14:04:10

eddiem249 發表於 16-5-2024 01:07 PM
唔係呢隻,呢隻上身就係TR-6 海瑟斯雷,海瑟斯雷II都係呢個上身。

你講既係primrose i

TR-1 海瑟斯雷就係用Primrose做核心戰機呀

eddiem249 發表於 16-5-2024 14:09:03

alien133 發表於 16-5-2024 02:04 PM
TR-1 海瑟斯雷就係用Primrose做核心戰機呀

Primrose 變形後唔係HAZE'N-THLEY呢個樣架

HAZE'N-THLEY係新模組,TR6海瑟斯雷II 就係呢件產品既上半身

alien133 發表於 16-5-2024 14:27:30

eddiem249 發表於 16-5-2024 02:09 PM
Primrose 變形後唔係HAZE'N-THLEY呢個樣架

HAZE'N-THLEY係新模組,TR6海瑟斯雷II 就係呢件產品既上半身 ...

唔駛拗嘅,呢隻係TR-1 海瑟斯雷,唔係TR-6,有設定資料,TR-6個top變形係用呢套件,但TR-1海瑟上胸就係top組件加Primrose

https://static.wikia.nocookie.net/gundam/images/6/62/Hyzenthlay.gif/revision/latest/scale-to-width-down/1000?cb=20160119064813
頁: [1]
查看完整版本: METAL ROBOT魂<SIDE MS> 高達TR-1 [HAZE'N-THLEY 海瑟斯雷]