Vince 發表於 8-4-2024 19:17:13

Yolopark 天空戰記

預告發布

ray1849 發表於 8-4-2024 20:09:16

對主角兩位有興趣, 其他睇咗當買咗.

布拉度 發表於 8-4-2024 20:28:54

發依度?意思天空戰記出模型?我OK啊,依間厰出嘅造型一向都唔错嘎~

Vince 發表於 8-4-2024 20:52:12

布拉度 發表於 8-4-2024 08:28 PM
發依度?意思天空戰記出模型?我OK啊,依間厰出嘅造型一向都唔错嘎~

因為佢之前出既野都係 模型 ... 所以我「估」係模型 ... 我都唔 sure ga ... 如果唔係,我會轉區。
{:8_720:}

又登入唔到 發表於 8-4-2024 22:26:39

布拉度 發表於 8-4-2024 08:28 PM
愚人節時話天空戰記和鎧傳35周年會有新故事.....

williamhychan 發表於 8-4-2024 22:47:20

當年舊模型只出了4款,甲冑可裝落4驅車
修羅王 /龍王/夜叉王 / 天王

又登入唔到 發表於 8-4-2024 23:15:29

williamhychan 發表於 8-4-2024 10:47 PM
當年舊模型只出了4款,甲冑可裝落4驅車
修羅王 /龍王/夜叉王 / 天王

應該出聖衣MODE啦..{:5_450:}

denniskwong 發表於 9-4-2024 10:19:10

如果係模型 值得一買 前題係唔好出兩隻就收皮

百載真純 發表於 9-4-2024 16:47:53

Yolopark
Hong Kong based company since 2009.
Global Licensee for multiple global brand.

Create proprietary Internal Interconnect Endoskeleton System (IIES) that incorporated IIES into 24” Optimus Prime from Bumblebee the Movie.
Will also be making PLAMO for Transformers from Bumblebee the Movie.
Also be catering for kids category product like Toy Story 4, Cars 3, Minions and TF Rescue Bots.

yugi 發表於 9-4-2024 16:54:40

對齊8隻完全唔樂觀

denniskwong 發表於 11-4-2024 14:15:30

假設真係模型, 我再貪心d, 有冇可能拿埋星矢同鎧傳版權出? 因為成品愈出愈貴, 下下過千玩唔起~~~

又登入唔到 發表於 11-4-2024 21:41:34

denniskwong 發表於 11-4-2024 02:15 PM
假設真係模型, 我再貪心d, 有冇可能拿埋星矢同鎧傳版權出? 因為成品愈出愈貴, 下下過千玩唔起~~~ ...

都諗,講了好耐,星矢應該從新出模型啦..貴極唔使4,5百一盒卦..{:5_466:}

denniskwong 發表於 12-4-2024 09:59:58

又登入唔到 發表於 11-4-2024 09:41 PM
都諗,講了好耐,星矢應該從新出模型啦..貴極唔使4,5百一盒卦..

其實 BANDAI 可以係 FRS 出, 咁樣定價可能200蚊左右, 咁我唔介意12宮再儲一次~

clivemak 發表於 12-4-2024 13:28:22

笨大如果用FRS出星矢/天空戰記, 一定要出電鍍, 否則會好膠, 一盒$300零走唔甩, 唔係好吸引

Vince 發表於 12-4-2024 17:23:03

預告 updated
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Yolopark 天空戰記