nela 發表於 2-4-2024 18:25:03

Threezero - 新幪面超人+電單車

新幪面超人1號就出了成季了, 到上月才入埋電單車, 咁就影下相

幪面超人, 對比M記, 價位真係便, 但少了真人頭雕和刀, 而且頭盔來講, M記係好既, 但頭盔以下, 應該30好D.
(我只看網上圖比較..)

刀係私伙

電單車比估計既重手, 呢個價無乜投訴, 就係儀錶板有做翻details/顏色會好D (不過好似M記都係咁)
3A電3粒, 開關會慢著慢關, 好feel
後轆車鍊可動, seat位有被震, 轆係橡膠(紋就少D...)
手把左右郁, 但剎車制無彈弓
((希望不變黃))

一齊再影下

係咁多

joe 發表於 3-4-2024 15:04:38

{:5_474:}幪面超人電單車 {:5_474:}

出前一丁 發表於 5-4-2024 17:33:27

水筒身型{:5_462:}

大丈夫 發表於 7-4-2024 09:32:40

呢渡己经好少人会分享蒙面超人了。

nela 發表於 7-4-2024 21:50:02

大丈夫 發表於 7-4-2024 09:32 AM
呢渡己经好少人会分享蒙面超人了。

正常呀,開箱分享去唒YT, 呢度得翻慣性上來10年上下既先會睇⋯⋯不過有時想自己record下所以post上來。多謝C兄有睇。

mushroom 發表於 8-4-2024 13:46:17

nela 發表於 7-4-2024 09:50 PM
正常呀,開箱分享去唒YT, 呢度得翻慣性上來10年上下既先會睇⋯⋯不過有時想自己record下所以post上來。多 ...

yt都唔算好多,可能12吋無6吋,8吋咁多人玩

不過少睇到有人讚3 zero 好過M記

nela 發表於 8-4-2024 21:31:10

mushroom 發表於 8-4-2024 01:46 PM
yt都唔算好多,可能12吋無6吋,8吋咁多人玩

不過少睇到有人讚3 zero 好過M記 ...
呢只玩過,對比較新既M記(有只紅色Amazon) ,頭部無磁石開面罩(3 0開後面,可能有植髮所以做唔到磁石啦

但價位相差就真係有所不及,(可能我窮啦{:5_470:}),但成5000買M記真係唔值.

mushroom 發表於 9-4-2024 23:47:38

nela 發表於 8-4-2024 09:31 PM
呢只玩過,對比較新既M記(有只紅色Amazon) ,頭部無磁石開面罩(3 0開後面,可能有植髮所以做唔到磁石啦
...

主要比較比例同做得似唔似。

不過1號不是我杯茶,我唔會一望就分到。

出black或平成就唔同了

weng2000 發表於 17-4-2024 16:59:45

有買電單車, 但冇買人.
頁: [1]
查看完整版本: Threezero - 新幪面超人+電單車