stonekeung01 發表於 22-3-2024 11:27:29

HG 1/144 PMX-002 BOLINOAK SAMMAHN 波里諾薩曼

【HYPER PLAMO Fes.2024】展出

超速報!!
『機動戦士Ζガンダム』より

HG 1/144 ボリノークサマーン(仮)

商品化決定!!
発売時期、詳細は後日公開!

https://x.com/HobbySite/status/1771005242072834160?s=20

s0014028 發表於 22-3-2024 12:25:18

而家出埋高渣改同呢隻,Z仲有邊隻未出HG?渣古坦克/鐳射大炮重裝型?

stonekeung01 發表於 22-3-2024 14:25:39

「HYPER PLAMO Fes.2024」展出

https://hobby.dengeki.com/event/2280777/

chanego 發表於 23-3-2024 02:24:15

真係唔好意思, PMX-002唔係好識欣賞!!!!

又登入唔到 發表於 23-3-2024 02:59:26

仲有部橙色未出過模型的單眼軍火庫請問是Z定ZZ機?

clivemak 發表於 23-3-2024 04:22:04

本人覺得呢隻係Z入面最失敗既設計,無乜人等佢出模型。

stonekeung01 發表於 8-5-2024 16:31:52

第62回靜岡模型 Hobby Show (2024) 展出

熱狗OO 發表於 8-5-2024 21:14:00

clivemak 發表於 23-3-2024 04:22 AM
本人覺得呢隻係Z入面最失敗既設計,無乜人等佢出模型。

有THE-O及雅典娜宮典的話一定會買埋佢既

我只有THE-O就當然唔會買喇, 但喜見Z高達的1/144終於齊章的

無乜人等佢出就未必, 你看獵犬都賣得好好, 市場廢老多呀, 可能你仍然係死小孩喇

WonderJimmy 發表於 9-5-2024 22:27:28

PMX系列齊章點都可喜可賀,隻模型其實外型還原得幾似,有密沙拿有雅典娜的話無理由唔買佢啦

又登入唔到 發表於 10-5-2024 02:00:41

睇相此機是完成品吧,一般試版都是用木雕或3D打印,此機似一件模型...

clivemak 發表於 10-5-2024 21:37:16

除非隻爪永遠下垂頂住地下, 否則一定身體向右傾
頁: [1]
查看完整版本: HG 1/144 PMX-002 BOLINOAK SAMMAHN 波里諾薩曼