stonekeung01 發表於 22-3-2024 08:59:59

Figure-rise Standard 露娜瑪利亞‧賀古

Figure-rise Standard ルナマリア・ホーク
価格: 4,180円(税10%込)
発売日: 2024年07月
https://bandai-hobby.net/item/6089/

denniskwong 發表於 22-3-2024 11:14:46

話時話, 高達呢d女角好好賣嗎? 好似仲出得多過龍珠...

yugi 發表於 22-3-2024 11:21:43

比較想出軍服版

熱狗OO 發表於 22-3-2024 11:27:26

denniskwong 發表於 22-3-2024 11:14 AM

一定多唔過龍珠, 出過水星基妹及拉克絲之嘛, 就是包埋GUNDAM BUILD FIGHTER果炸 "機娘" 夾埋前後都係十隻左右

熱狗OO 發表於 22-3-2024 11:28:35

yugi 發表於 22-3-2024 11:21 AM
比較想出軍服版

然後SEED FREEDOM的蜜唇版 {:8_686:}

denniskwong 發表於 22-3-2024 12:22:35

熱狗OO 發表於 22-3-2024 11:27 AM
一定多唔過龍珠, 出過水星基妹及拉克絲之嘛, 就是包埋GUNDAM BUILD FIGHTER果炸 "機娘" 夾埋前後都係十隻 ...

舊果堆係龍珠多, 但近期新出既, 除左上年2隻NEW SPEC, 完全冇晒新野, 連新電影出果時都冇 FRS 出.
相反高達SEED/水星班女角, 就一路有新產品出...

stevechu55 發表於 22-3-2024 12:42:07

要等幾耐先到 亞寶馬沙 呢?

darkfreedom 發表於 22-3-2024 12:46:28

重點﹕內衣部份使用柔軟素材製造 XD
btw睇官圖d關節位感覺做得幾自然

熱狗OO 發表於 22-3-2024 13:54:30

stevechu55 發表於 22-3-2024 12:42 PM
要等幾耐先到 亞寶馬沙 呢?

其實BANDAI就是不斷以新角式去試岩個技術才會去出呢D必賣作品

記得起初BANDAI出的基拉阿斯蘭剎那等的胸像個樣都幾慘烈下, 依家已好大進步了;

我相信十年內一定會出, 但應該都會係捷度及嘉美尤行先

ZZGverka 發表於 23-3-2024 12:21:34

唔要大空衣駕駛服要迷你裙軍服

stonekeung01 發表於 8-5-2024 23:09:25

第62回静岡模型 HOBBY SHOW(2024)展出

denniskwong 發表於 9-5-2024 10:04:02

點解FRS 出咁多高達女女, 乜好好賣咩?

熱狗OO 發表於 9-5-2024 10:58:10

denniskwong 發表於 9-5-2024 10:04 AM
點解FRS 出咁多高達女女, 乜好好賣咩?

梗係好賣, 我都有買的 {:8_715:}

th0220 發表於 9-5-2024 11:46:52

denniskwong 發表於 22-3-2024 11:14 AM

萬代條條LINE剛開始都狂出的啦, 出一陣咪又斷
龍珠一開始時2隻2隻咁出格
出左廿隻就開始停
高達女我OK嫁, 又睇下佢可幾多隻,
呢隻都會買2隻的啦

th0220 發表於 9-5-2024 11:49:42

ZZGverka 發表於 23-3-2024 12:21 PM
唔要大空衣駕駛服要迷你裙軍服

太空衣太水桶了
軍服吸引D
高達無論男女角正反派都係軍服最正
頁: [1] 2
查看完整版本: Figure-rise Standard 露娜瑪利亞‧賀古