stonekeung01 發表於 21-2-2024 15:41:17

超合金50周年 CHOGOKIN 50th ANNIVERSARY

『CHOGOKIN 50th Anniversary Exhibition』
2024/5/10~7/1 秋葉原魂STORE 開幕決定!!

『CHOGOKIN 50th Anniversary Exhibition』
開幕紀念商品第1彈
「超合金魂 GX-105G 鐵甲萬能俠Z CHOGOKIN 50th Exclusive」

https://tamashiiweb.com/special/chogokin/

熱狗OO 發表於 21-2-2024 16:21:52

DEAL那星唔知個死字點寫喎

METAL BUILD DRAGON SCALE敢唔敢出黑真三一先? {:8_728:}

馬仔 發表於 21-2-2024 16:38:26

又出垃圾萬能俠……….

morpheel 發表於 21-2-2024 17:17:25

好心笨大唔好重覆又重覆番出啦

JOJO 發表於 21-2-2024 18:13:40

可以慳返錢{:8_709:}

老實人 發表於 21-2-2024 18:46:23

MBDS 黑龍角?

追風 發表於 21-2-2024 18:47:43

萬能俠不垃圾,是再出的方式很垃圾,都不改模的

馬仔 發表於 21-2-2024 19:15:04

追風 發表於 21-2-2024 06:47 PM
萬能俠不垃圾,是再出的方式很垃圾,都不改模的
近幾年玩過太多國內玩具,相比之下,Bandai 出嘅合金真係出邊隻都係垃圾,

可能Bandai出嘅超合金系列係以舊合金再強化而出,但現在來講已經唔入流。

可能唔關Bandai事,係人地設計得太好。

mpp025 發表於 21-2-2024 19:18:08

其實舊模改色都好,可以俾買厭了的省下了金錢

taifat 發表於 21-2-2024 20:04:20

只有大膠萬能俠比到驚喜

半田健人_555 發表於 21-2-2024 22:57:15

都係嗰句, 其他廠不斷出新產品, 亦有心機去做好件事, 笨大? 無限輪迴食老本囉

Syxcat 發表於 22-2-2024 00:27:00

馬仔 發表於 21-2-2024 07:15 PM
近幾年玩過太多國內玩具,相比之下,Bandai 出嘅合金真係出邊隻都係垃圾,

可能Bandai出嘅超合金系列係 ...

師兄金句,Bandai 食老本已經食傻左

Syxcat 發表於 22-2-2024 00:28:05

半田健人_555 發表於 21-2-2024 10:57 PM
都係嗰句, 其他廠不斷出新產品, 亦有心機去做好件事, 笨大? 無限輪迴食老本囉 ...

100%贊成{:8_689:}

taifat 發表於 22-2-2024 06:29:50

其他廠出品,無論價錢,可動,外形,創意,都完勝笨大

熱狗OO 發表於 22-2-2024 10:14:15

超合金魂出忍者戰士BOXSET有晒三隻畜牲我OK呀, 之前未買呀, 及忍者戰士未R版過, 你俾隻合體用果隻我得架喇, 唔洗大張版的飛影同零影
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 超合金50周年 CHOGOKIN 50th ANNIVERSARY