stonekeung01 發表於 24-1-2024 14:58:30

HI-METAL R 重戰機 L-GAIM Mk-II

熱狗OO 發表於 24-1-2024 15:31:50

"終於找數系列"

以去年超時空世紀的經驗, 亞路加MK2只會更貴,
而且呢隻在港的人氣超高, 若超時空世紀企硬1246無插過, 亞路加MK2企硬1300以上吧....

馬仔 發表於 24-1-2024 15:46:38

熱狗OO 發表於 24-1-2024 03:31 PM
"終於找數系列"

以去年超時空世紀的經驗, 亞路加MK2只會更貴,

呢隻robot魂當年插到落地底價入$199, 好似都未玩過變型就入左櫃。

Hawk 發表於 24-1-2024 16:19:40

我鐘意重戰機,但對笨大既出品已經無興奮既感覺……{:8_742:}

hong1971 發表於 24-1-2024 18:23:50

身型跟返長腿 唔知同幾年前個試版有乜改進呢

熱狗OO 發表於 24-1-2024 21:44:54

馬仔 發表於 24-1-2024 03:46 PM
呢隻robot魂當年插到落地底價入$199, 好似都未玩過變型就入左櫃。

我250入。今日看仍然接近完美,單手揸到大炮唔The。

777@code 發表於 24-1-2024 23:30:32

太遲了!已開老千條 line.利申B記前兩隻都有。

熱狗OO 發表於 25-1-2024 10:09:55

777@code 發表於 24-1-2024 11:30 PM

B記兩隻? ROBOT魂外仲有邊隻? 最古稀的超合膠版乎? {:5_451:}

玩具Joe 發表於 25-1-2024 12:31:25

佢係咪講HMR之前出個兩隻重戰機?

fallout8 發表於 25-1-2024 12:39:36

777@code 發表於 24-1-2024 11:30 PM

X2, 已訂老千隻Mark I, Mark II就算買都會等老千出。

玩具Joe 發表於 25-1-2024 12:48:42

係喎!唔記得千記會出重戰機添!????

mpchi 發表於 25-1-2024 14:35:54

fallout8 發表於 24-1-2024 08:39 PM
X2, 已訂老千隻Mark I, Mark II就算買都會等老千出。
Same. 老千靚好多吓.
https://sen-ti-nel.co.jp/wp/wp-content/uploads/2023/07/L-Gaim_SP_pages8.jpg

godbless1234 發表於 25-1-2024 14:57:43

仲爭 阿修羅宮殿 未見找數喎{:8_746:}

777@code 發表於 26-1-2024 01:02:07

godbless1234 發表於 25-1-2024 02:57 PM
仲爭 阿修羅宮殿 未見找數喎

阿修羅宮殿b記魂shop出咗好久了~

熱狗OO 發表於 26-1-2024 10:14:45

fallout8 發表於 25-1-2024 12:39 PM

從來都對MK1無感, 因為根本就係一隻RX78, 完全無特別野玩; 你話出差唔多樣既尊倫我就仆到去訂

BANDAI得罪過永野護姐, 千值無得罪過永野護吧? 希望老人家肯放下版權喇, 得個WAVE同VOLKS出得你叫唔識砌模型的弱智手玩條毛咩
頁: [1] 2
查看完整版本: HI-METAL R 重戰機 L-GAIM Mk-II