Vince 發表於 19-1-2024 10:50:15

GSC The合体 DX 勇氣爆發 Bang Bravern

商品計劃預告

jeffyen83 發表於 19-1-2024 15:11:53

買買買買買,出咩都買,希望多番d機人番,受夠d轉生系娘炮

mchwong2 發表於 19-1-2024 15:58:07

睇吓第一集感覺幾好,出玩具都會支持吓。

darkfreedom 發表於 19-1-2024 17:06:48

呢隻有興趣, 唔知未來會唔會有大合體呢
Bandai學嘢啦, 咁先係成功嘅動畫營銷嘛 XD

newnov 發表於 19-1-2024 17:25:00

jeffyen83 發表於 19-1-2024 03:11 PM
買買買買買,出咩都買,希望多番d機人番,受夠d轉生系娘炮

咩係轉生系娘炮?好奇想知

eddiem249 發表於 19-1-2024 17:27:28

mchwong2 發表於 19-1-2024 03:58 PM
睇吓第一集感覺幾好,出玩具都會支持吓。

第2集變咗GAY人番了

hong1971 發表於 19-1-2024 23:53:48

newnov 發表於 19-1-2024 05:25 PM
咩係轉生系娘炮?好奇想知

我諗果位師兄話 異世界 轉生 大量囡囡又波波 果d掛 又真係多咗d嘅

chsimon 發表於 20-1-2024 11:28:52

eddiem249 發表於 19-1-2024 05:27 PM
第2集變咗GAY人番了

大張正己真係好野 由巨乳 到貧乳 而家連 he he 都玩埋 難怪日本少子化{:8_709:}

worrow 發表於 21-1-2024 10:25:04

Bravern對イサミ"奇怪"的Obession,
完全冇必要的"審問",
無上裝的二男中段照同ED...

唉, 買少見少嘅新ROBOT片...重跟唔跟落去呢

?

mchwong2 發表於 21-1-2024 13:01:37

套嘢好好笑wo

HakiRyu 發表於 21-1-2024 18:05:06

The robot in this show is hilarious {:8_718:} And 大張正己 made it look great!

熱狗OO 發表於 22-1-2024 00:15:22

我也開番了, 幾得意, 首歌真係夠7但好有FEEL {:8_650:}

jeffyen83 發表於 23-1-2024 19:42:16

hong1971 發表於 19-1-2024 11:53 PM
我諗果位師兄話 異世界 轉生 大量囡囡又波波 果d掛 又真係多咗d嘅

冇錯{:5_459:}

jeffyen83 發表於 23-1-2024 19:44:05

睇完兩集,唔通bravern係未來金毛仔嘅生體改造嘅機人再回到過去?{:5_462:}

darkfreedom 發表於 26-1-2024 12:01:24

第三集依舊歡樂, 本來仲好奇啱啱出場時個面罩有乜用, 原來真係好緊要 {:5_462:}
唔知個少女有咩爆點呢, 見勇今日成身d綠色gel同OP套戰鬥服, 唔通部紫色機係個少女揸嘅?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: GSC The合体 DX 勇氣爆發 Bang Bravern