Toysdaily 玩具日報

查看: 6519|回復: 33

[新品消息] SHF『幽☆遊☆白書』

SHF 新作預告

Tomorrow we will have a special video looking back at the last two year’s items from Studio Pierrot, as well as a hint for what’s to come 2024.

https://www.instagram.com/p/C0xt ... id=MzRlODBiNWFlZA==

小丑社 ? 可以出 SHF 小忌廉 ?

Naruto 已出 ....咁 . Kingdom / Puzzle&Dragon ......

2024年、TVアニメ『幽☆遊☆白書』よりS.H.Figuarts商品企画始動!
続報にご期待ください。

https://x.com/t_features/status/1735134474198008093?s=20

飛影唔該中二病開山始組
要求唔多, 只望出齊全部形態的戶愚呂弟
不要出netflix版啊…
搭單問HUNTER竟然無出過? 連Figma也無?
一個禮拜之前先話幽遊冷門大概率唔出SHF,一個禮拜後畀Bandai掌嘴,好,我買
熱狗OO 發表於 15-12-2023 09:57 AM
搭單問HUNTER竟然無出過? 連Figma也無?

FIGMA有出過hunter x hunter,好似仲早過遊戲王同烙印
yugi 發表於 14-12-2023 02:24 PM
要求唔多, 只望出齊全部形態的戶愚呂弟

無記錯戶愚呂弟至少有80%、100%以及「100%之中的100%」三個形態,當然仲有有著衫的造型,淨係買齊佢咁多個形態都買到窮!在小弟而言,最好出埋仙水忍,普通形態及氣鋼鬥衣形態都要,另外如果出埋「鴉」及「武威 (除甲版)」就更好!
不過如果係按動畫出場順序來出玩具的話應該有排等!
THOUTHER 發表於 15-12-2023 10:59 PM
無記錯戶愚呂弟至少有80%、100%以及「100%之中的100%」三個形態,當然仲有有著衫的造型,淨係買齊佢咁多個 ...

仲有30%(初戰幽助), 60%(幽助前破壞停車場)
就咁睇唔似校服版
yugi 發表於 24-3-2024 08:50 AM
就咁睇唔似校服版

似依個

又或者最後全白果套, 火影同死神也是以最後大戰來出