stonekeung01 發表於 16-10-2023 23:17:06

大阪萬博的萬代展館名稱決定為「GUNDAM NEXT FUTURE PAVILION」

「2025年日本萬國博覽會」(大阪・關西萬博)的萬代南夢宮集團展館名稱決定為「GUNDAM NEXT FUTURE PAVILION」,今天10月6日(五)公開視覺圖和展館的外觀設計。

https://hk.gundam.info/news/hot-topics/01_12723.html

stonekeung01 發表於 16-10-2023 23:21:54

吉村知事表示「希望也能在大阪萬博看到實物大高達!」GUNDAM NEXT FUTURE舞台活動「GFY啟動實驗經過報告/GUNDAM PAVILION構想發表會」活動報導

https://hk.gundam.info/news/event/01_12748.html

熱狗OO 發表於 17-10-2023 15:43:34

我地呢個世界去唔去到2025年都係一個疑問.... {:8_744:}

Lau 發表於 18-10-2023 10:20:39

熱狗OO 發表於 17-10-2023 03:43 PM
我地呢個世界去唔去到2025年都係一個疑問....

點解你城日咁灰架??

依家離 2025 只有年幾…

暫時都無咩致命威脅喎…

新冠又過左,打杖又唔係香港…

開心些啦,就快又新一年啦!!

熱狗OO 發表於 18-10-2023 13:06:23

Lau 發表於 18-10-2023 10:20 AM
點解你城日咁灰架??

依家離 2025 只有年幾…

毀滅有好多種, 唔一定係物理上

打仗, 當然我相信台海開拖都唔會令呢度飛彈橫飛既, 但台海/南海開拖的話聯繫匯率一定崩

到時仲到你諗5算定6算買玩具?

Lau 發表於 18-10-2023 14:13:25

熱狗OO 發表於 18-10-2023 01:06 PM
毀滅有好多種, 唔一定係物理上

打仗, 當然我相信台海開拖都唔會令呢度飛彈橫飛既, 但台海/南海開拖的話聯 ...

咁唔通你係好似加美尤咁…精神崩潰??

唔係物理上,係精神上??

台海問題我就無咩 comment 喇…

斷估近期都唔會打卦!!

至少依家無任何跡象睇到會打…
頁: [1]
查看完整版本: 大阪萬博的萬代展館名稱決定為「GUNDAM NEXT FUTURE PAVILION」