stonekeung01 發表於 13-9-2023 11:17:37

BANDAI「HOBBY NEW ITEM INFO.」

2024年1月起新模型商品將公開

https://bandai-hobby.net/site/hobbyshow2023/

yugi 發表於 13-9-2023 15:36:00

Rider仲爭kiva同鎧武明年拿拿聲出埋先

熱狗OO 發表於 14-9-2023 12:37:30

我估水星的魔女會有RG/FM/MGEX的公佈吧

clivemak 發表於 14-9-2023 14:16:08

RG巴巴托斯、RG ZZ、RG GP02A

denniskwong 發表於 14-9-2023 14:18:18

我希望係 FRS RIDER, DRAGONABALL (NEW SPEC)~~

sniperxp 發表於 14-9-2023 17:31:10

denniskwong 發表於 14-9-2023 02:18 PM
我希望係 FRS RIDER, DRAGONABALL (NEW SPEC)~~

我希望係 YF-21

WonderJimmy 發表於 14-9-2023 22:44:31

梗係幫Seed Freedom做勢啦,新HG Freedom/Justice/Destiny跑不了

yugi 發表於 18-9-2023 09:59:24

遊戲王會有混沌戰士

justavisitor 發表於 19-9-2023 06:08:27

yugi 發表於 18-9-2023 09:59 AM
遊戲王會有混沌戰士

呢個正喎!!不過amplified size 比較大 (同埃及使者 amplifed 一樣高就搞笑XD)

ben1982 發表於 19-9-2023 09:38:59

留名先{:5_469:}{:5_469:}{:5_469:}

denniskwong 發表於 19-9-2023 09:42:40

FSR 好似黎緊會擺重資源係遊戲王, 其他系列好像沒咩聲勢

yugi 發表於 19-9-2023 10:24:08

denniskwong 發表於 19-9-2023 09:42 AM
FSR 好似黎緊會擺重資源係遊戲王, 其他系列好像沒咩聲勢

我見每3個月公佈的都係遊戲王和數碼暴龍梅花間竹咁輪住

熱狗OO 發表於 19-9-2023 11:11:54

WonderJimmy 發表於 14-9-2023 10:44 PM
梗係幫Seed Freedom做勢啦,新HG Freedom/Justice/Destiny跑不了

應該唔會呢刻暴露新機設吧

denniskwong 發表於 19-9-2023 15:47:20

yugi 發表於 19-9-2023 10:24 AM
我見每3個月公佈的都係遊戲王和數碼暴龍梅花間竹咁輪住

近期聲勢大, 出完青眼白龍又有法老...一隻比一隻正
而且睇得出遊戲王出呢幾隻好有心機, 唔似數碼暴龍同龍珠拉打咁, 部份換下色當新野出牙時間...

eric 發表於 19-9-2023 20:47:09

希望RG有驚喜吧
頁: [1] 2
查看完整版本: BANDAI「HOBBY NEW ITEM INFO.」