darkfreedom 發表於 11-1-2024 02:36:42

stonekeung01 發表於 10-1-2024 06:55 PM
Package

盒面有d hea, 對唔住個價, 如果係天元突破風手繪應該會唔錯, 雖然冇訂嘅應該都唔會因為盒面靚而改變主意 XD

worrow 發表於 11-1-2024 05:29:37

冇分體冇變形, what's the point?

s0014028 發表於 11-1-2024 07:40:42

worrow 發表於 11-1-2024 05:29 AM
冇分體冇變形, what's the point?

人家本身原設就冇分體/變形,賣點當然就係廿年黎首次實體化啦,預你班識佢而又LIKE佢嘅老鬼就會跳落去。冇錯,就係講緊我。

ben1982 發表於 12-1-2024 08:44:48

又咁講,唔可以變形,反而正體會實正左,唔怕甩皮甩骨。 不過價錢有啲貴。想入手都停左係到

stonekeung01 發表於 12-1-2024 14:30:33

秋葉原展出

https://x.com/candytoy_c/status/1745663245975978288?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

darkfreedom 發表於 12-1-2024 15:37:19

stonekeung01 發表於 12-1-2024 02:30 PM
秋葉原展出

今日親眼睇咗實物, 素組下真係幾靚仔, 不過冇得變形合體下真係太貴...

tsang_20190721 發表於 12-1-2024 16:23:17

把劍真係好跨!

PS : 我有訂貨

hong1971 發表於 12-1-2024 21:20:29

對上幾位c兄 捨唔捨得買係你自由
呢道唔話得件產品“貴”㗎

強襲 發表於 12-1-2024 21:42:56

s0014028 發表於 11-1-2024 07:40 AM
人家本身原設就冇分體/變形,賣點當然就係廿年黎首次實體化啦,預你班識佢而又LIKE佢嘅老鬼就會跳落去。 ...

佢設定說明有講過佢有合体變形,只係被封鎖左姐.{:5_462:}
希望未來有機會公開設定圖{:5_474:}

kyostanley 發表於 13-1-2024 18:18:49

我反而想佢把劍係透明多過而家金屬綠色.....

hong1971 發表於 13-1-2024 22:57:45

強襲 發表於 12-1-2024 09:42 PM
佢設定說明有講過佢有合体變形,只係被封鎖左姐.
希望未來有機會公開設定圖 ...

如果做埋分體變形 個定價會唔會×2

eddiem249 發表於 13-1-2024 23:01:13

hong1971 發表於 13-1-2024 10:57 PM
如果做埋分體變形 個定價會唔會×2

設定好似無,自創?

stonekeung01 發表於 14-1-2024 09:30:38

秋葉原展出

https://hobby.dengeki.com/news/2206153/

darkfreedom 發表於 14-1-2024 09:37:55

eddiem249 發表於 13-1-2024 11:01 PM
設定好似無,自創?

有得分, 寺田貴信Twitter有講, SRX concept係平時分體作戰, 需要時合體, 真SRX相反, 平時合體, 需要時分體

src: https://twitter.com/TakanobuTerada/status/1693158853377220697

darkfreedom 發表於 14-1-2024 09:54:17

而家喺度諗, 如果他朝有廠商出可合體版, 想同時display合體分體就需要買兩set, 而可合體版個價一定貴過SMP, 合體後比例都未必有SMP咁靚仔, 如果非要擺兩set的話最經濟的確係 4萬 SMP + X萬 未來合體版, 但SMP仲貴過Apple AirPods Pro 2... {:8_743:}

果然問題唔係件嘢貴, 係我窮啫, 到月入HK$10萬就唔會煩呢d細數了~~
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 食玩 SMP 超級機械人大戰OG BANPReEOTH 班普雷奧斯 & R-GUN POWERED