stonekeung01 發表於 14-7-2023 17:55:49

PB限定 HG Amplified IMGN 空神丸

『魔神英雄伝ワタル』より、「HG Amplified IMGN 空神丸」が開発進行中!!

https://twitter.com/HobbySite/status/1679778067278094338?s=20

Gundam6j 發表於 14-7-2023 21:05:52

{:8_746:}

有師兄講中會出空神丸,不過系模型部.{:8_659:}

又登入唔到 發表於 14-7-2023 22:28:39

Gundam6j 發表於 14-7-2023 09:05 PM
有師兄講中會出空神丸,不過系模型部.

咁第一輯魔神,出了龍神之後唔係出戰神就空神啫,條路係咁行...
但放限定實貴...市面平賣龍神是否會加番價...最平見18X...

chsimon 發表於 15-7-2023 02:04:51

喂大佬 好似唔夠 amplified 喎 唔湯唔水甘{:8_723:}
就算淨做背包都好似同隻龍神丸唔係夾喎{:8_725:}

話時話尼隻合得最靚仔 不過係绝板老翻

sbyk 發表於 15-7-2023 07:28:05

隻龍神號跌到影都無都仲敢繼續出,真佩服萬代勇氣。今次我再預訂就正衰仔

sniperxp 發表於 15-7-2023 10:08:56

一睇以為MetalBuild添!

又登入唔到 發表於 15-7-2023 14:19:42

sbyk 發表於 15-7-2023 07:28 AM
隻龍神號跌到影都無都仲敢繼續出,真佩服萬代勇氣。今次我再預訂就正衰仔 ...

隔咁耐無新野出唔跌就奇啦...有新野出番可能止跌回升...{:5_465:}

勇者降臨 發表於 16-7-2023 14:25:48

其實如果條頸每節都可動、唔計個頭、其實都幾靚同唔錯

th0220 發表於 18-7-2023 17:08:43

呢隻出到咁尖, 似係跟正比例龍神丸多過普通版龍神丸喎

sbyk 發表於 18-7-2023 18:20:27

th0220 發表於 18-7-2023 05:08 PM
呢隻出到咁尖, 似係跟正比例龍神丸多過普通版龍神丸喎

本來就係丫。睇個brand 就知

th0220 發表於 19-7-2023 09:09:37

sbyk 發表於 18-7-2023 06:20 PM
本來就係丫。睇個brand 就知

冇你地咁專業嘛, 只係見到樓上好多人話其他LINE
所以講返覺得似正比例的機設啫
不過佢冇死LINE就真係, 希望繼續出其他角色

denniskwong 發表於 19-7-2023 09:58:09

真的唔太好呢類Amplified版...
都係卡通版最原味~~~

yugi 發表於 19-7-2023 14:58:07

denniskwong 發表於 19-7-2023 09:58 AM
都係卡通版最原味~~~

對, 我就係睇完套野先想買件野但你魔改到都已經唔係果隻野

denniskwong 發表於 19-7-2023 16:26:00

yugi 發表於 19-7-2023 02:58 PM
對, 我就係睇完套野先想買件野但你魔改到都已經唔係果隻野

之前果隻HG正常比例龍神丸仲更加難頂

Asukakeki 發表於 20-7-2023 10:52:50

denniskwong 發表於 19-7-2023 09:58 AM
都係卡通版最原味~~~

當然係卡通版最原汁原味,但呢隻都可以頂住癮先,希望Bandai會出返隻HG卡通版
頁: [1] 2 3
查看完整版本: PB限定 HG Amplified IMGN 空神丸