darknight 發表於 22-6-2023 17:48:36

HT幾時可以將這燈效加到12" 閃電俠身上?!

6gkMe1rbZoI

我知係貪心啲,又要像真,又要燈效。但隻三魚野個燈效好靚
我惗滴膠+硬膠body可以二合一.
唔可以去前臂,都可以上臂、大肶、身心口做到這光效
講真技術不進則退,要像真係要惗多啲計.
面相3Dprint下係好大威脅,加上其他玩具又火速興起.
HT真係要比多啲吸引原素先可以繼續毒人

利申: 仍訂了the batman和the flash 1989 batman
佢地唔洗燈效.

mushroom 發表於 3-7-2023 10:29:28

以前幪面超人555都出過全身著燈,不過同不可動差唔多

HT要出都唔難,但無對手就唔會出

the batman 因為有Inart 做對手至執返靚

darknight 發表於 17-7-2023 17:12:38

mushroom 發表於 3-7-2023 10:29 AM
以前幪面超人555都出過全身著燈,不過同不可動差唔多

HT要出都唔難,但無對手就唔會出

果集flash可動架. 嚇死我. 其實做到喎. 4魚內. 買翻梨重塗ichiban.

DVD迷 發表於 19-7-2023 09:12:37

講真話,唔係你一個貪心,其實……好多人都一樣貪心(包括我)的,有邊個唔希望最靚最正的玩具,所以ht要做唔係話做不到,係可能會貴到,我地玩家感覺唔值得花咁多錢去買,加上唔同人有不同想法,大家要求都不同,我愛加呢樣果樣,你有你愛加果樣,佢有佢(其他玩家)要求加,ht冇可能做不全部要求……

darknight 發表於 16-8-2023 16:31:45

DVD迷 發表於 19-7-2023 09:12 AM
講真話,唔係你一個貪心,其實……好多人都一樣貪心(包括我)的,有邊個唔希望最靚最正的玩具,所以ht要做 ...

議事論事。將心所想講出梨
大家係buyers嘛。如果只加3魚有燈,理論上可行

toys991 發表於 23-8-2023 18:53:24

除非套戲大賣,有續集,ht先會去開發

mushroom 發表於 29-8-2023 00:44:01

toys991 發表於 23-8-2023 06:53 PM
除非套戲大賣,有續集,ht先會去開發

又或者Inarts 出同一款

不過Joker 都無跟Inart用合金武器,淨係植髮同整靚件衫
頁: [1]
查看完整版本: HT幾時可以將這燈效加到12" 閃電俠身上?!