馬仔 發表於 20-5-2024 15:40:53

$199都俾多佢,垃圾果然唔講得小。

熱狗OO 發表於 20-5-2024 17:12:55

denniskwong 發表於 20-5-2024 03:19 PM
我一般睇玩具片, 20分鐘已經覺得悶, 仲要講緊係D人氣作品

佢呢隻可以撚成45分鐘, 已經夠好野......... ...

飛晒之前盒面揚來揚去及拆包裝部份, 並以2倍速睇架喇 {:6_533:}

stonekeung01 發表於 7 天前

日本報告
https://hacchaka.net/archives/52109763.html

Lau 發表於 7 天前

咁既垃圾都有咁多版…

睇黎大家出盡力咁剷喎!!

哈哈~哈哈哈!!

不過又話時話,玩具都係忠於件垃圾原注姐,除左個樣,其實都算忠實還原啊!!

哈哈~哈哈哈!!

在於垃圾…

我無所謂目標價,就算跌到 $1 我都唔會買!!

我好堅持喱點,同有些師兄唔同…

denniskwong 發表於 6 天前

出面個賃仲係有D硬, 我忍, 好快99~~~

stevechu55 發表於 6 天前

Lau 發表於 10-6-2024 08:04 PM
咁既垃圾都有咁多版…

睇黎大家出盡力咁剷喎!!

無錯, 呢隻更平都唔會入 費事見到都眼冤 ...
留返比D有愛既支持者

hong1971 發表於 6 天前

denniskwong 發表於 11-6-2024 09:31 AM
出面個賃仲係有D硬, 我忍, 好快99~~~

唔係掛 係女都話J下個樣 玩下body
呢條仔! ..... 係佬 仲要咁係佬樣 你的愛好都.........
好似其他師兄咁講 $1都唔會對佢有興趣囉

熱狗OO 發表於 6 天前

仲乜無喇喇被推上來? 唔係特別平, 都仲要7舊左右, 可能各零售商都知死貨硬而堅拒入貨導致貨少吧?

繼續屈死BANDAI, 我等$9.9孖入以展示中產氣度; 立帖為證, 係$9.9唔係$99 {:8_650:}

Lau 發表於 6 天前

熱狗OO 發表於 11-6-2024 12:40 PM
仲乜無喇喇被推上來? 唔係特別平, 都仲要7舊左右, 可能各零售商都知死貨硬而堅拒入貨導致貨少吧?

繼續屈 ...

俾著係我…

就算拎去填海,都唔會俾隻野賤到 $9.9…

而且人地做到要成本,就算唔賺你都一定唔止 $9.9 啦!!

$9.9 跳樓貨都唔得啦!!

咪痴人說夢話啦!!

哈哈!!

熱狗OO 發表於 6 天前

Lau 發表於 11-6-2024 08:05 PM
俾著係我…

就算拎去填海,都唔會俾隻野賤到 $9.9…

你又岩;咁9.9£囉…

Lau 發表於 6 天前

熱狗OO 發表於 11-6-2024 10:08 PM
你又岩;咁9.9£囉…

其實作為一個玩玩具既人!!

我都好想研究下點解有人會企硬,係唔鍾意就一定唔買!!

好似我咁!!

有人一樣唔點鍾意,但只要一到超低價,佢依然會買…

仿佛價錢決定了一切,好似你咁!!

可以交流下意見嗎??

hong1971 發表於 5 天前

Lau 發表於 11-6-2024 10:29 PM

師兄你既論點在乎件玩具值唔值買咁貴!
呢點就不同廠商/產品大家都有討論過唔少 但另有點大原因係有無興趣玩 當你無興趣玩呢件玩具時 就算十元八塊買到返家 都係掉落櫃底 咁做乜要買

熱狗OO 發表於 5 天前

Lau 發表於 11-6-2024 10:29 PM

洗乜咁認真, 搞下爛GAG姐, 我梗係知唔會插到落9.9, 就是9.9英磅都唔會喇{:8_650:}

thx 發表於 5 天前

模倉原:990>特:480

熱狗OO 發表於 5 天前

thx 發表於 12-6-2024 01:02 PM
模倉原:990>特:480

班L樣像天元般合謀定價喇;藍屍店剛post $450
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11
查看完整版本: 2024年5月 聖衣神話EX 天馬星矢 -聖鬥士星矢 The Beginning-