THOUTHER 發表於 10-10-2023 21:08:52

純白騎士姬Saber 發表於 10-10-2023 04:31 PM
太進取x2
只好二擇一取捨OX
撓變+型感覺抵玩啲

小弟同師兄一樣,都係淨入黑牛算數,仲要一早响千值殿訂咗,三段變形真係好玩好多,28FX唔係唔好,或者等佢插下水先至考慮入埋佢湊足一對!

yugi 發表於 11-10-2023 21:31:35

差唔多價錢我情願買勇者指令果兩隻

老實人 發表於 12-10-2023 10:00:55

千值好多現貨可以買,其實佢d野出得幾靚,只係隻隻開價2000up,買5隻差唔多要一萬蚊

eddiem249 發表於 12-10-2023 10:45:22

Moderoid 800已經買齊2隻

fallout8 發表於 12-10-2023 11:03:59

老千可能當自己係LV/Rolex去定價錢{:8_728:}

D700 發表於 12-10-2023 14:06:04

ToyKnife 發表於 6-10-2023 12:35 AM
其實我等一間廠出鐵人28FX等咗好多年,終於都有合金成品仲要係千值練出,annouce時我勁開心。點知佢再出pr ...

佢隻三一龍咪又係個特典 2粒膠同 2塊片要加幾舊,仲要冇包裝,根本就應該包埋入個價到,係要收多你幾舊

哩隻 FX冇腰斬到 800都唔入

nok031059 發表於 12-10-2023 14:50:18

Riobot呢個系列定價浮動太大
可以有呢隻定價近二千
但又可以有定價一千頭既雷登
雷登我自己玩得幾開心, 但呢隻FX收呢個價錢, 玩既野真心少
我諗見呢隻失望無出手既朋友應該都會轉等GSC模型版唔會等佢出埋黑牛

ToyKnife 發表於 12-10-2023 15:15:18

D700 發表於 12-10-2023 02:06 PM
佢隻三一龍咪又係個特典 2粒膠同 2塊片要加幾舊,仲要冇包裝,根本就應該包埋入個價到,係要收多你幾舊
...

公道D講,Getter Dragon個特典抵好多。 2粒膠係三號頭雕要設計開模上色,2塊片有print係攻擊特效。雖然我都覺得應該包埋。p.s. 咁近年特典好多時都無包裝,直接入盒,我OK,俾多個包裝我又要搵位。

FX我估會重滔超重神舊路,會場減半。{:8_651:}

Hawk 發表於 12-10-2023 15:34:59

千值啲特典真心搵笨七,隻真龍我就係唔捨得俾多幾舊所以買普版,但明明個特典係3號變成既武器,卻要拆開嚟賣……

望下鐵機巧既特典,人地係送發光頭呀,另類武器呀咁架,仲要唔駛加錢,只要係千值殿或d4網訂就得。 千值用條綫做特典仲要加錢,唔怕俾人恥笑哩下好嘢。
佢隻雷登我都係等跌價到1k至入,所以如果唔心急玩既不妨等下

fallout8 發表於 12-10-2023 15:57:39

Hawk 發表於 12-10-2023 03:34 PM
千值啲特典真心搵笨七,隻真龍我就係唔捨得俾多幾舊所以買普版,但明明個特典係3號變成既武器,卻要拆開嚟 ...

千值練同鐵機巧好似係同一間公司?

Hawk 發表於 12-10-2023 16:34:38

應該同一老細
https://news.futunn.com/hk/wiki/hk08545

fallout8 發表於 12-10-2023 17:47:36

Hawk 發表於 12-10-2023 04:34 PM
應該同一老細
https://news.futunn.com/hk/wiki/hk08545

我估....
千值係LV價,所以特典要加錢換購。
鐵機巧係Chanel價,個價錢已包特典,所以免費{:8_697:}

D700 發表於 23-10-2023 20:13:21

ToyKnife 發表於 12-10-2023 03:15 PM
公道D講,Getter Dragon個特典抵好多。 2粒膠係三號頭雕要設計開模上色,2塊片有print係攻擊特效。雖然我 ...

包裝個到係門面野,比人覺得你要另外比錢買多件野,但而家佢一個膠袋仲要包埋係合入面,完全係整體既一部份黎,真係比唔落手,你話一開始冇特典成set係哩個價都算。。。

FX真係冇斬半唔會落手

純白騎士姬Saber 發表於 22-11-2023 14:47:22

千值爛最近舉產辦50套促銷活動

黑牛OX未出搞啲咁特賣活動
點對得住原價訂咗吖、對訂購者有冇得平番吖??

OX未出貨就減價喺咩玩法?{:8_733:}咁做即係話俾大家知以後開訂要諗清楚

老實人 發表於 22-11-2023 15:11:58

痴線公司,隻隻開訂咁貴一定係炒價,原定1500$,開夠2000$up一定食人夾棍
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11
查看完整版本: 千值練 RIOBOT 超電動Robo 鐵人28號FX