tsang_20190721 發表於 16-6-2022 13:36:45

我暫時只係買咗爆甲一號及二號, 其他都無入手

fallout8 發表於 16-6-2022 13:57:20

笨大要實現人人有萬能俠玩... 話時話,重有人未買合金魂萬能俠?

HighLamb 發表於 16-6-2022 14:31:07

其實未有"超合金魂"之前,舊版鐵甲萬能俠超合金都出過幾次,笨大亦有出過復刻版。
第1期
復刻
https://static.mercdn.net/item/detail/orig/photos/m267619792_1.jpg?1476175510
第3期
https://d17x1wu3749i2y.cloudfront.net/2021/11/26/05/01/45/bf21130c-b900-4ef0-b38d-8f662a5d0ae0/file.jpg

第4期

https://d17x1wu3749i2y.cloudfront.net/2019/08/25/05/36/12/928be753-d63a-4ffd-8f60-96c387a018e0/file.png

Ultra777 發表於 16-6-2022 14:33:36

是髖關節能往下拉,增加GX-70時腿可動,只是這設計在gx-45就有了,革新?我看這部門是要賺個1.0~2.0版的,才要出這個不會站屍版本,把人當有錢盤子耍,我還是買香港塑料的就好啦。

DenloX 發表於 16-6-2022 15:21:40

fallout8 發表於 16-6-2022 01:57 PM
笨大要實現人人有萬能俠玩... 話時話,重有人未買合金魂萬能俠?

我沒有任何萬能俠, 因為我想要可摺翼朋友號(DX太大太貴), 可能要等外星太空科技級別先做到

Lau 發表於 16-6-2022 17:02:13

跪姿係角度限定…

換另一角度睇好核突…

nobita16 發表於 16-6-2022 20:00:17

nela 發表於 16-6-2022 01:24 PM
暗黑大將軍之前唔係有出過嗎? 好似有辦睇過啦

之前出果隻係少量可動的膠公仔不是超合金魂

ming123 發表於 16-6-2022 20:48:54

點解合金暈係都唔改善下D 螺絲位,係要整幾塊虎彪鎮痛貼係到

熱狗OO 發表於 16-6-2022 22:01:59

fallout8 發表於 16-6-2022 01:57 PM

我未買過, 因為從來都無FEEL, 播時都未出世未太細,

到懂性都知萬能俠乜水, 但只是尊重角度

係到機戰出左帝重萬能俠先首次鍾意萬能俠, 但就係帝重萬能俠ONLY

依家見到又出真係想吐, 但應該係首款可以跪下的元祖萬能俠

咁插到399我就買來玩下囉, 你地買晒架兼買到嘔喇嘛, 咁即係無人買插硬架喇

waiwaiwai326 發表於 16-6-2022 22:48:19

GX102是萬能俠, GX105又是萬能俠, 老實說, 好厭......日本人那麼喜歡萬能俠, 可以學高達系列, 套套主角機都叫萬能俠,但主角故事可以全部獨立,就可以永續萬能俠......純粹發溾失望, 萬能俠fans有感得罪的話茣見怪

ChinaMade007 發表於 16-6-2022 23:28:55

真係開始無台座 !?
不過鐵甲萬能俠都係冇乜興趣 ~~~

追風 發表於 17-6-2022 00:20:14

萬能俠,是我的最愛,但不思進取的原模一直出,沒有吸引力,不會買單,寧可買其它廠的好物。

JohnWick 發表於 17-6-2022 02:02:50

幾好吖 又係萬能俠 又慳返

bigbigfriend 發表於 17-6-2022 08:47:45

nela 發表於 16-6-2022 01:24 PM
暗黑大將軍之前唔係有出過嗎? 好似有辦睇過啦

之前出那隻係DC糸列不可動,呢隻似乎是可動

熱狗OO 發表於 17-6-2022 13:51:55

熱狗OO 發表於 16-6-2022 10:01 PM
我未買過, 因為從來都無FEEL, 播時都未出世未太細,

到懂性都知萬能俠乜水, 但只是尊重角度

俾面佢係駕駛機械人始祖及第一次做到跪

今次目標價: $399
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 2022年12月 超合金魂 GX-105 鐵甲萬能俠Z 革進 -KAKUMEI SHINKA-