stonekeung01 發表於 23-4-2022 19:32:54

10月 魂限 Figuarts Zero [超激戰] 超級撒亞人杜拉格斯

mushroom 發表於 24-4-2022 17:26:04

正,shf出唔到都會喺figuart zero搵到

stonekeung01 發表於 27-4-2022 08:53:15

魂限 Figuarts Zero [超激戰] 超級撒亞人杜拉格斯 -第二個超級撒亞人-

フィギュアーツZERO [超激戦]スーパーサイヤ人トランクス-ふたりめのスーパーサイヤ人-
ABS&PVC製塗装済み完成品
全高:約280mm
商品内容:本体(台座エフェクト含む)
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:13,200円(税込/送料・手数料別)
2022年10月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1532843/

th0220 發表於 27-4-2022 09:11:36

人地明明係一刀兩斷的嘛, 點解弱化左變左只係劈開個頭

mushroom 發表於 27-4-2022 10:35:54

th0220 發表於 27-4-2022 09:11 AM
人地明明係一刀兩斷的嘛, 點解弱化左變左只係劈開個頭

但前面胸口同身有劈開

laiken 發表於 27-4-2022 11:23:32

估唔到呢一幕會出景品,當年呢一幕真係好震撼,菲利專程嚟地球覆桌,點知就俾神秘嘅撒亞人少年一野KO咗

laiken 發表於 27-4-2022 11:23:32

估唔到呢一幕會出景品,當年呢一幕真係好震撼,菲利專程嚟地球覆桌,點知就俾神秘嘅撒亞人少年一野KO咗

th0220 發表於 28-4-2022 09:17:45

mushroom 發表於 27-4-2022 10:35 AM
但前面胸口同身有劈開

佢條尾都有切開呀, 不過背冇呀, 同埋個造型動作唔合理嘛
咁樣劈落去點可能劈開頭以下
好, 你話佢好勁隔空劈開, 但表達隔開的劍氣又咁細
又係集中在頭, 跟本唔合理

windowxp 發表於 28-4-2022 09:53:51

表情好奇怪,記得當時睇Tvb,杜拉格斯輕輕鬆鬆ko菲利,依家咬牙切齒表情,好似打得好辛苦

stonekeung01 發表於 28-4-2022 11:57:42

魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1534429/2/

hosnake 發表於 28-4-2022 23:07:22

又係角度限定...{:5_457:}

mushroom 發表於 29-4-2022 10:12:18

th0220 發表於 28-4-2022 09:17 AM
佢條尾都有切開呀, 不過背冇呀, 同埋個造型動作唔合理嘛
咁樣劈落去點可能劈開頭以下
好, 你話佢好勁隔空 ...

最新的圖個背都有裂開少少

yugi 發表於 29-4-2022 11:30:31

windowxp 發表於 28-4-2022 09:53 AM
表情好奇怪,記得當時睇Tvb,杜拉格斯輕輕鬆鬆ko菲利,依家咬牙切齒表情,好似打得好辛苦 ...

對, 個表情好似出事

insomniac 發表於 5-5-2022 09:29:20

windowxp 發表於 28-4-2022 09:53 AM
表情好奇怪,記得當時睇Tvb,杜拉格斯輕輕鬆鬆ko菲利,依家咬牙切齒表情,好似打得好辛苦 ...

漫畫個表情係咬住牙咁, 同TV版唔同

stonekeung01 發表於 13-5-2022 18:40:36

魂 NATIONS TOKYO 展出

頁: [1] 2
查看完整版本: 10月 魂限 Figuarts Zero [超激戰] 超級撒亞人杜拉格斯