stonekeung01 發表於 5-6-2023 16:30:58

網圖,與SMP

hkelmo 發表於 5-6-2023 18:54:19

今次無跟造型先決頭部,會唔會專登留有一手?

transformers 發表於 6-6-2023 12:26:07

我果隻今朝日本搭飛機黎咯.......{:8_657:}

GRAW 發表於 6-6-2023 12:33:20

transformers 發表於 6-6-2023 12:26 PM
我果隻今朝日本搭飛機黎咯.......

Same here, finally!!

jeffyen83 發表於 6-6-2023 12:36:43

我都收到DHL話聽日到,終於{:8_627:}

transformers 發表於 6-6-2023 12:59:42

hkelmo 發表於 5-6-2023 06:54 PM
今次無跟造型先決頭部,會唔會專登留有一手?

3D prin t{:8_651:}            

hkelmo 發表於 6-6-2023 20:40:23

GRAW 發表於 6-6-2023 12:33 PM
Same here, finally!!
我個隻話6/6-10/6 到,但今日都未shipped!

manwest 發表於 6-6-2023 21:17:43

hkelmo 發表於 6-6-2023 08:40 PM
我個隻話6/6-10/6 到,但今日都未shipped!

我都係呀!見到師兄們啲靚相,就想快啲玩

manwest 發表於 6-6-2023 21:19:12

wwwkcc 發表於 3-6-2023 05:34 PM
可以喎,不過當然要小心啲因驚手指甩就會頂住

多謝師兄解答!咁我就覺得好玩好多,唔洗下下合完體又要換返可動手掌

交叉人 發表於 6-6-2023 23:11:38

玩了,幸運無中獎,真係要用stand但個stand又好流,唔可以調較,你唔用,好易向後反,到時就後悔莫及,點解?兩對腳後面都有支好脆弱的膠炮,大就是大,細節係最高,尤其是鷹戰機,同放大版千值鷹有得比一比,贏唔贏是後話,機械人、獸、合體有排玩,是超獸點解人氣高企的原因,唔知係咪成本平衡問題,槍真係流流地,總括呢盒有買貴無買錯

James_Cheese 發表於 7-6-2023 05:25:14

有冇師兄知 個外盒有幾大?

wwwkcc 發表於 7-6-2023 08:44:30

manwest 發表於 6-6-2023 09:19 PM
多謝師兄解答!咁我就覺得好玩好多,唔洗下下合完體又要換返可動手掌

呢段片都係用可動手變形
https://www.youtube.com/watch?v=bK0625-2hsw&list=LL&index=13

transformers 發表於 7-6-2023 18:09:49

James_Cheese 發表於 7-6-2023 05:25 AM

基本信息

你好 發表於 7-6-2023 18:56:42

transformers 發表於 7-6-2023 06:09 PM
基本信息

包装尺寸 ‏ : ‎ 17.78 x 15.24 x 12.7 cm; 500 克

cm? 佢有無寫錯!? XXDDD

wwwkcc 發表於 8-6-2023 07:29:26

James_Cheese 發表於 7-6-2023 05:25 AM

頁: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30
查看完整版本: THE合体 HAGANEWORKS 超獸機神斷空我