stonekeung01 發表於 15-1-2022 10:23:57

https://hobby.dengeki.com/event/1444427/

mpp025 發表於 15-1-2022 11:05:51

好似好得喎{:8_711:}

fallout8 發表於 15-1-2022 11:09:09

個size幾大?如果又係同合金魂差唔多大細,市場上已經有好多好多選擇。

til520102 發表於 15-1-2022 11:23:26

fallout8 發表於 15-1-2022 11:09 AM
個size幾大?如果又係同合金魂差唔多大細,市場上已經有好多好多選擇。
大小未知 今晚生放送應該會有新情報 2022年內發售預定
合體斷空我成品玩具也就3種選擇 30版還是設計師造型

超合金魂太老了 也非完全變形合體 頭部要加件才能合到
如果這個不是叫THE合体 HAGANEWORKS
還以為這是超合金魂2.0 可以考慮

wwwkcc 發表於 15-1-2022 11:28:26

外形幾好喎{:8_729:}請問呢間公司之前出過咩成品玩具?

eddiem249 發表於 15-1-2022 11:33:51

wwwkcc 發表於 15-1-2022 11:28 AM
外形幾好喎請問呢間公司之前出過咩成品玩具?

好微笑公司主力係出figma

mpp025 發表於 15-1-2022 11:40:28

還有黏土人(Q版公仔),近年才開始出模型, 最近真係非常之進擊

til520102 發表於 15-1-2022 11:48:10

eddiem249 發表於 15-1-2022 11:33 AM
好微笑公司主力係出figma

figma是MAX FACTORY的商品線
GSC只是負責發行

ray1849 發表於 15-1-2022 11:54:04

之前一款都未入過, 今次好可能再入坑.

wwwkcc 發表於 15-1-2022 12:10:24

mpp025 發表於 15-1-2022 11:40 AM
還有黏土人(Q版公仔),近年才開始出模型, 最近真係非常之進擊

唔該師兄,呢隻有種合金魂溝千值嘅感覺,啱我口味~

k_dash 發表於 15-1-2022 12:17:00

睇實物試版,成個感覺有千記feel,係個頭差少少,面細頭大

Lawchee 發表於 15-1-2022 12:22:51

頭大可能是要遷就人形可活動,現在發現夾口線幾礙眼,朮其是身體中間那條,下手臂也好像略短了少少。我如果沒有超獸的話,這個值得考慮。

keroro-1972 發表於 15-1-2022 13:04:35

https://www.amiami.com/eng/detail/?gcode=FIGURE-121725-R

https://www.amiami.com/eng/search/list/?s_keywords=HAGANE%20WORKS

FAZZZZ 發表於 15-1-2022 13:08:05

看來沒可腰轉了

熱狗OO 發表於 15-1-2022 13:08:56

我首先想問呢間廠乜黎? 之前出過乜?
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: THE合体 HAGANEWORKS 超獸機神斷空我