stonekeung01 發表於 28-9-2021 08:01:37

MODEROID「元氣爆發 伏魔金剛」

「MODEROID 勁力金剛」日本出貨

denniskwong 發表於 28-9-2021 11:38:39

又一套兒時回憶之作

darkfreedom 發表於 28-9-2021 14:07:21

本來初公佈時即刻列入Must Buy Item, 但砌完伏魔金剛後就信心下跌覺得有d太貴, 我隻合體時鹰同老虎合唔實成日散根本玩唔到...

又登入唔到 發表於 29-9-2021 08:25:18

darkfreedom 發表於 28-9-2021 02:07 PM
本來初公佈時即刻列入Must Buy Item, 但砌完伏魔金剛後就信心下跌覺得有d太貴, 我隻合體時鹰同老虎合唔實成 ...

絕對無敵時都已經是這樣,齋啪實有這問題,用埋模型膠貼死某些位可能好D。。。
最大問題好微笑D貨吾多又無乜跌價。。。特別貴

yugi 發表於 29-9-2021 08:33:28

勁力砌完感覺幾細隻, 今次說明書勁力果part有教你大合體點變埋

darkfreedom 發表於 29-9-2021 13:46:22

又登入唔到 發表於 29-9-2021 08:25 AM
絕對無敵時都已經是這樣,齋啪實有這問題,用埋模型膠貼死某些位可能好D。。。
最大問題好微笑D貨吾多又 ...

我嗰隻係筍位都有微妙唔match, 明明跟足說明書砌應該冇砌錯, 但鷹變人同合體時個機構都夾唔實...

又登入唔到 發表於 29-9-2021 14:15:10

有訂和已取勁力,但沒有訂和買伏魔,市面有都要4舊半接近5舊好貴,但下有冇再販 {:5_457:}{:5_476:}
勁力現貨價和訂價又好像不是相差很多

stonekeung01 發表於 25-11-2021 15:16:48

stonekeung01 發表於 25-11-2021 16:53:41

翼龍金剛

stonekeung01 發表於 26-11-2021 15:37:40

MODEROID 翼龍金剛

超級伏魔金剛

MODEROID 元気爆発ガンバルガー ゲキリュウガー
価格: 5,900円(税込)
発売日: 2022年07月
全高:ゲキリュウガー(ロボ):約155mm(頭頂高)/グレートガンバルガー:約240mm(頭頂高)(ノンスケール)

https://www.goodsmile.info/ja/product/12015/MODEROID+%E3%82%B2%E3%82%AD%E3%83%AA%E3%83%A5%E3%82%A6%E3%82%AC%E3%83%BC.html

stonekeung01 發表於 17-1-2022 11:25:57

又登入唔到 發表於 18-1-2022 00:45:45

大合體後的拳那麼小...

darkfreedom 發表於 18-1-2022 06:24:02

又登入唔到 發表於 18-1-2022 12:45 AM
大合體後的拳那麼小...

睇上圖似有外形先決嘅拳頭可以換, 雖然望落都冇熱血最強咁大對

stonekeung01 發表於 20-7-2022 11:29:09

翼龍金剛出貨日

stonekeung01 發表於 28-7-2022 12:07:32

【変形合体解説!】グレートガンバルガーに超ミラクル合体!【MODEROID ガンバルガーシリーズ】
LQUXBT9ppkU
https://youtu.be/LQUXBT9ppkU

頁: [1] 2
查看完整版本: MODEROID「元氣爆發 伏魔金剛」