yugi 發表於 15-6-2023 19:39:38

兩蚊 發表於 15-6-2023 03:43 PM
阿樂5大名場面 :
1. 被培殖人自爆死
2. 被20號插到半死

居然無比天神當眾踢中細佬

buddylee 發表於 15-6-2023 21:23:47

點解唔出長髮版

野比大雄 發表於 16-6-2023 02:56:56

谷口nozomi 發表於 2-8-2021 05:16 PM
睇完仲以為係悟飯年青版

傳佢地係兩仔爺唔係無原因{:8_705:}

th0220 發表於 16-6-2023 08:54:12

west1124 發表於 3-8-2021 11:25 AM
呢個look,最深印象就係比19號插穿咗

20號{:5_462:}{:5_462:}{:5_462:}

兩蚊 發表於 16-6-2023 15:04:28

yugi 發表於 15-6-2023 07:39 PM
居然無比天神當眾踢中細佬

因為冇斷到 {:5_462:}

THOUTHER 發表於 16-6-2023 22:35:33

地球人屈指的實力者?論實力,小弟諗緊佢同餃子邊個先係Z戰士之中的「最下位帝王」,果本「轉生成阿樂」外傳漫畫其實都係講緊呢樣野!
點都好,小弟都訂咗呢隻阿樂,希望可以重現呢個情景︰
https://api.esquirehk.com/var/site/storage/images/_aliases/img_804_w/culture/entertainment/7-must-watch-dragon-ball-scenes/4126361-1-chi-HK/7-Z.jpg

mushroom 發表於 17-6-2023 01:22:27

THOUTHER 發表於 16-6-2023 10:35 PM
地球人屈指的實力者?論實力,小弟諗緊佢同餃子邊個先係Z戰士之中的「最下位帝王」,果本「轉生成阿樂」外 ...

我用超造集整

stonekeung01 發表於 17-6-2023 10:25:43

TAMASHII NATIONS WORLD TOUR - MEXICO CITY

https://www.instagram.com/p/Ctj35X8y6OJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

eric 發表於 17-6-2023 21:50:09

件衫開叉到肚臍

th0220 發表於 19-6-2023 12:43:47

eric 發表於 17-6-2023 09:50 PM
件衫開叉到肚臍

悟空件衫共用
買佢應該是為左擺俾20號插身那一幕, 哈哈
正如如果阿樂出長髮Z版, 一定要擺到被咋死那一幕

eric 發表於 19-6-2023 13:50:44

聞到一陣燶味

ray1849 發表於 21-6-2023 20:59:10

操氣彈包唔包?

laiken 發表於 1-8-2023 23:22:01

「S.H.Figuarts dragonball ヤムチャ -地球人屈指の実力者-」

『ドラゴンボールZ』より「セル編」の姿の「ヤムチャ」が登場!
別売りの「人造人間20号」(別売り・受注終了)用交換腕パーツも付属!!

th0220 發表於 2-8-2023 11:34:33

west1124 發表於 3-8-2021 11:25 AM
呢個look,最深印象就係比19號插穿咗

就係為左俾20號插而出的啦
對, 係20號, 19號係金肥仔

stonekeung01 發表於 5-8-2023 17:07:37

TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 3月 魂限 SHF【龍珠Z】阿樂 -地球人屈指的實力者-