stonekeung01 發表於 15-1-2022 10:14:36

超能加爾

凱撒大帝

彈丸先鋒

https://hobby.dengeki.com/event/1444427/

yugi 發表於 15-1-2022 15:13:58

隻加爾咁細隻又咁多機關強度方面唔多樂觀

G-man 發表於 15-1-2022 18:51:41

沒有電鍍件,外觀始終差一皮!!

馬仔 發表於 15-1-2022 22:16:16

當年買左隻勇者復活計劃個隻,最後又放左,呢隻有d興趣。

AYJ 發表於 16-1-2022 18:27:07

覺得最後會改到同呢家好唔同,尤其係對手。

k_dash 發表於 16-1-2022 18:47:01

AYJ 發表於 16-1-2022 06:27 PM
覺得最後會改到同呢家好唔同,尤其係對手。

對手絕對要改,唔用金屬關節,肩位咁幼一來唔好䏲二來太牙煙

yugi 發表於 16-1-2022 21:25:27

k_dash 發表於 16-1-2022 06:47 PM
對手絕對要改,唔用金屬關節,肩位咁幼一來唔好䏲二來太牙煙

隻加爾咁多機關去變形睇落都唔穩陣{:8_743:}

k_dash 發表於 16-1-2022 22:11:07

yugi 發表於 16-1-2022 09:25 PM
隻加爾咁多機關去變形睇落都唔穩陣

得25cm高咁細隻,雙臂又要變3個形態真係大貪咗啲(如果佢仲堅持唔加合金就真係等爛都得),希望佢真係會有合體用手臂{:8_743:}

stonekeung01 發表於 17-1-2022 11:28:58

nimiao 發表於 17-1-2022 20:07:22

凱撒大帝背後多咗塊乜鬼嚟

AYJ 發表於 18-1-2022 10:53:30

k_dash 發表於 16-1-2022 10:11 PM
得25cm高咁細隻,雙臂又要變3個形態真係大貪咗啲(如果佢仲堅持唔加合金就真係等爛都得),希望佢真係會 ...

買返黎都係擺屍站 post 算啦...

stonekeung01 發表於 28-12-2022 23:26:52

來年公開

https://twitter.com/gsc_mechasmile/status/1608085491030626304?s=20&t=ULdeYfApN7_bg5GibFahuw

yugi 發表於 29-12-2022 08:39:52

天元突破再一次出事, 這系列都是pass算了

FAZZZZ 發表於 29-12-2022 12:04:54

yugi 發表於 29-12-2022 08:39 AM
天元突破再一次出事, 這系列都是pass算了

請問天元突破"再一次出事" 是發生了什麼情況

yugi 發表於 29-12-2022 12:20:53

FAZZZZ 發表於 29-12-2022 12:04 PM
請問天元突破"再一次出事" 是發生了什麼情況

其中一隻類似猩猩的機體雙手轉動會爆關節
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: Good Smile「勇者特急」THE合体 超能加爾