transformers 發表於 1-2-2020 16:37:46

很想要吧......

https://scontent.fhkg10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83859568_10158124455384756_297602402813476864_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_ohc=vwdC_WjkcDYAX-j7CHe&_nc_ht=scontent.fhkg10-1.fna&oh=6da3615c6caa81125f68e7919e51e500&oe=5E8F20D5

BC-01
千徝黑鷹

https://scontent.fhkg10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83788978_10158125580869756_7966272320912228352_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=sRcHd220-BIAX_CdI6r&_nc_ht=scontent.fhkg10-1.fna&oh=121de35cf9b39f8e10f3a7f3e099f0a0&oe=5ED66AFB

估唔到fit到爆....

特登用三粒鐘劃線係值既..{:1_377:}

https://scontent.fhkg10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/84332772_10158127816994756_6343325499695038464_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_ohc=CT0lRE0qDNoAX94uGvh&_nc_ht=scontent.fhkg10-1.fna&oh=dbafcad8ef33ded1dc149008f8ddbe54&oe=5E92F4EB

boy54321 發表於 1-2-2020 17:35:22

來吧,也些也爹

samcheung19 發表於 1-2-2020 19:35:07

我果隻斷左隻左手,想問下各位師兄知唔知邊度可以維修?

G-man 發表於 1-2-2020 22:48:10

你要講「我要~或者係~我愛!」

咁………我先至可以俾你㗎嘛!

你唔出声,我又点知你愛唔愛呢?

你愛……我就一定俾你!

但係,你唔愛……唔通我又要俾你嗎???~@@~

transformers 發表於 2-2-2020 00:12:32

G-man 發表於 1-2-2020 10:48 PM
你要講「我要~或者係~我愛!」

咁………我先至可以俾你㗎嘛!

點解我睇唔明{:1_375:}

G-man 發表於 2-2-2020 00:31:58

~^0^~仙履奇缘西遊記的羅嘉英唐三藏……呵呵呵!!!

1分:40秒
https://youtu.be/NQCyzsozEvg

紫月葵 發表於 2-2-2020 01:04:38

samcheung19 發表於 1-2-2020 07:35 PM

樓主呢隻係老番,正版嘅要去老千度問番,不過而家唔知仲有冇得整

P.S. 老番post唔係放呢區

waiwaiwai326 發表於 2-2-2020 10:20:10

近來多人放走正版,可能是買了這隻改良版,千記...唉...

samcheung19 發表於 2-2-2020 10:58:00

紫月葵 發表於 2-2-2020 01:04 AM
樓主呢隻係老番,正版嘅要去老千度問番,不過而家唔知仲有冇得整

P.S. 老番post唔係放呢區 ...

呢隻老翻黎架咩??!!
我已經問過千值,佢地話無得整,所以我已經永久封印左隻斷空我啦

transformers 發表於 2-2-2020 11:22:22

紫月葵 發表於 2-2-2020 01:04 AM

P.S. 老番post唔係放呢區 ...

後面隻黑鷹係正版⋯

點做好{:1_229:}

transformers 發表於 2-2-2020 11:25:24

samcheung19 發表於 1-2-2020 07:35 PM

你可以買呢隻拆肩位換

唔難攪

我自己換完封棺:!

一定唔可以暴力

samcheung19 發表於 2-2-2020 13:57:41

transformers 發表於 2-2-2020 11:25 AM
你可以買呢隻拆肩位換

唔難攪

呢隻幾多錢?
同埋邊度有貨?

keroro-1972 發表於 2-2-2020 14:51:56

只要有玩笨大食玩呢隻外型真係唔太得, 利申老千三隻超獸我都有!

紫月葵 發表於 3-2-2020 00:37:50

samcheung19 發表於 2-2-2020 10:58 AM
呢隻老翻黎架咩??!!
我已經問過千值,佢地話無得整,所以我已經永久封印左隻斷空我啦 ...

斷空我係老番,ko版將d易爛嘅關節換晒做金屬
P.S. 隻黑翼係正版

好耐之前有台灣同好整過set金屬補件,不過唔知而家仲有冇

G-man 發表於 3-2-2020 00:55:23

kO版金屬關節竟優於正版的膠関節,千記自己應該羞愧得無地自容吧!!!

產品質素每況越下!!!
頁: [1] 2
查看完整版本: 很想要吧......