nela 發表於 10-5-2019 12:40:19

HT - (Gwyneth paltrow) Pepper Suit ((P.3 update))

Photo share from FB - JW
...took from CWB

https://scontent.fhkg4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/59803497_10156942441991013_7005911461658624000_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fhkg4-2.fna&oh=dd8221cd7891e0fd570b1005d6d10949&oe=5D66A368

https://scontent.fhkg4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/60051021_10156942326646013_5039118908867477504_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.fhkg4-2.fna&oh=232c96b37edb71cfca92da38af6941c0&oe=5D68CF96

stonekeung01 發表於 10-5-2019 12:53:59

日本HT

Dick.Po 發表於 10-5-2019 16:36:32

update

交叉人 發表於 10-5-2019 17:46:32

真人平著甲變巨浪戲中看不清,不過有興趣

newnov 發表於 10-5-2019 18:42:59

我睇戲個時以為係灰藍色,呢隻色好核突
仲有個設計真係唔靚,同 85 一樣好唔知點咁

toys991 發表於 10-5-2019 19:16:33

好奇怪個比例,如果著甲都甘廋,甘真人未火柴人甘?

heewing 發表於 10-5-2019 20:57:20

toys991 發表於 10-5-2019 07:16 PM
好奇怪個比例,如果著甲都甘廋,甘真人未火柴人甘?

頸同手腳都太瘦

alvinchan2012 發表於 10-5-2019 23:14:33

又出事,瘦到排骨咁,請重視比例,不要再以ip謀錢

bigbigfriend 發表於 10-5-2019 23:33:18

TD就是有佢特色,見其他玩具group一有新玩具産品,大家都是很興奮期待地討論,但唯獨TD出乜都有一班專家走出來批評下先,點都插幾下先舒服.......就算是幾張相嘅樣辨....

rb173 發表於 11-5-2019 00:01:33

bigbigfriend 發表於 10-5-2019 11:33 PM
TD就是有佢特色,見其他玩具group一有新玩具産品,大家都是很興奮期待地討論,但唯獨TD出乜都有一班專家走 ...

真係特色黎,無論合金魂又好,METAL BUILD又好,一定有頭大/身長/手短/腰粗/,總有一班人話差,之後話等跌價,升左又唔順氣,唔夠人入手低又唔順,香港人真係好大壓力

A12 發表於 11-5-2019 07:33:02

雖然似機械人,但都會訂。請問幾時開訂?有冇頭雕?

Lawchee 發表於 11-5-2019 08:56:35

A12 發表於 11-5-2019 07:33 AM
雖然似機械人,但都會訂。請問幾時開訂?有冇頭雕?

會不會又像女武神那樣,有板但不開訂?

AKi 發表於 11-5-2019 09:03:37

一定訂囉~~~

alvinchan2012 發表於 11-5-2019 10:44:52

toys991 發表於 11-5-2019 14:21:34

死啦,一定要一味唱好,吾比彈既?
pepper 著左甲但手瓜都瘦到甘,身型比列錯哂吾比彈,

HT endgame 隊長比個5年前舊頭雕你, 髮型錯哂又吾比彈既?

甘你想讚咩?

頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: HT - (Gwyneth paltrow) Pepper Suit ((P.3 update))