ultimatekuuga 發表於 29-11-2006 06:16:12

講o下12 寸保養吧!

12 寸或女公仔.研究o下.

trumanso 發表於 3-12-2006 11:59:04

本人保養就唔識,
但係最驚依傢o的十二吋咁多皮,
幾年後容Q哂......
:*成千銀隻呀!大佬!!!!!!:ice:

ultimatekuuga 發表於 6-12-2006 15:14:14

現在D 皮咁厚, 唔會掛!?保持溫度/濕度適中, 應該有幫助.

gunplapla 發表於 6-12-2006 22:26:49

原文章由 trumanso 於 3-12-2006 11:59 AM 發表
本人保養就唔識,
但係最驚依傢o的十二吋咁多皮,
幾年後容Q哂......
:*成千銀隻呀!大佬!!!!!!:ice:

x2they almost used pu/pvc to make the cloths

mr.elljay 發表於 11-12-2006 18:11:00

請問關于保養12”的人做皮革

请问点样保养呢?如果是the first之类的人做皮,能否使用一些皮革亮洁剂进行保养呢》?
我见到屋企支leather & vinly cleaner写住话适用于真皮及人造皮,但不适用于漆皮和絨面革。

甘即系用唔用得呢??

THX

chshting 發表於 11-12-2006 20:30:23

我都好驚我隻EVA綾波麗會溶衫呀,
擺入盒到得唔得呢?

doggie 發表於 12-1-2007 23:18:41

我d舊rider 如X, 古迦, AGITO已溶了衫:sad::sad::die:
我都驚THE FIRST..............:no::no:

joekwan 發表於 19-1-2007 12:37:27

原文章由 doggie 於 12-1-2007 11:18 PM 發表
我d舊rider 如X, 古迦, AGITO已溶了衫:sad::sad::die:
我都驚THE FIRST..............:no::no:

bandai古迦, AGITO???

danger_mouse 發表於 19-5-2007 23:41:54

原文章由 doggie 於 12-1-2007 11:18 PM 發表
咁大件事, 諗下都幾傷喎!

:?:?:?

同埋, 我想問下medicom架有無咁架問題?

canadian 發表於 9-7-2007 09:30:38

如果是RAH 220 dx系列, 亦會有溶衫的可能嗎?
幾耐至會溶?

ultimatekuuga 發表於 10-7-2007 19:38:38

原文章由 mr.elljay 於 11-12-2006 06:11 PM 發表
請問關于保養12”的人做皮革

请问点样保养呢?如果是the first之类的人做皮,能否使用一些皮革亮洁剂进行保养呢》?
我见到屋企支leather & ...

唔好意思. 咁遲至答. 因為冇睇. 我本人就未試過用皮潔亮劑, 我怕有化學反應.

ultimatekuuga 發表於 10-7-2007 20:01:44

原文章由 chshting 於 11-12-2006 08:30 PM 發表
我都好驚我隻EVA綾波麗會溶衫呀,
擺入盒到得唔得呢?

最好放盒內(比較涼的地方)

ultimatekuuga 發表於 10-7-2007 20:07:42

原文章由 canadian 於 9-7-2007 09:30 AM 發表
如果是RAH 220 dx系列, 亦會有溶衫的可能嗎?
幾耐至會溶?

唔清楚, 冇玩 Medicom 220.

hyper hero會唔會

~AE86~ 發表於 9-1-2008 01:45:48

我想問下RAH 12"擺咩地方好,冇咁影殘,封塵......
我想玩RAH幪面超人系列,想知你地所講GE溶衫,即係點樣架!???:58:
頁: [1] 2
查看完整版本: 講o下12 寸保養吧!