freedom@kira 發表於 9-9-2007 18:31:45

原文章由 威哥仔 於 9-9-2007 06:30 PM 發表

係現時點買嫁 , 無晒 LAST 隻 ~~~ :p 仲要係80大元咋 , 超抵呀 ~~~ :x

我講 STYLING 既 SF牙....
唔係得番村雨炸咩?:shy:

吳羽冬華 發表於 9-9-2007 18:32:24

原文章由 威哥仔 於 9-9-2007 06:31 PM 發表

無錯 ~~~ :p
以前$50!:Q:Q

freedom@kira 發表於 9-9-2007 18:34:31

:oh:

威哥仔 發表於 9-9-2007 18:34:44

原文章由 freedom@kira 於 9-9-2007 06:31 PM 發表

我講 STYLING 既 SF牙....
唔係得番村雨炸咩?:shy:

呢隻我剩係想買 SF 咋 , 好彩我買 LEGO文哥 果到有一套 , 我問佢有無散既 , 跟住佢就話都係 LAST 一套 , 如果係岩既就拆散40蚊賣比我 !!! 如果唔係真係比你講中買唔到 ~~~ :p

freedom@kira 發表於 9-9-2007 18:35:28

原文章由 威哥仔 於 9-9-2007 06:34 PM 發表

呢隻我剩係想買 SF 咋 , 好彩我買 LEGO文哥 果到有一套 , 我問佢有無散既 , 跟住佢就話都係 LAST 一套 , 如果係岩既就拆散40蚊賣比我 !!! 如果唔係真係比你講中買唔到 ~~~ :p

你去過船仔睇牙?:he:

威哥仔 發表於 9-9-2007 18:36:30

原文章由 吳羽冬華 於 9-9-2007 06:32 PM 發表

以前$50!:Q:Q

有鬼咁平 , 我見過幾到都係賣90樓上樓下 ~~~ :blame:

威哥仔 發表於 9-9-2007 18:37:11

原文章由 freedom@kira 於 9-9-2007 06:35 PM 發表

你去過船仔睇牙?:he:

係呀 ~~~ 其餘都係垃圾得一隻你講既村雨囉 ~~~ :he:

吳羽冬華 發表於 9-9-2007 18:37:22

原文章由 威哥仔 於 9-9-2007 06:36 PM 發表

有鬼咁平 , 我見過幾到都係賣90樓上樓下 ~~~ :blame:
你講特別版????????????:?:?

威哥仔 發表於 9-9-2007 18:39:02

原文章由 吳羽冬華 於 9-9-2007 06:37 PM 發表

你講特別版????????????:?:?

珍珠色果隻SF 定係 岩岩出果隻 SF 先 ???

80蚊果隻係舊野珍珠色果隻SF , 新果隻SF就40蚊 ~~~ :he:

吳羽冬華 發表於 9-9-2007 18:39:41

原文章由 威哥仔 於 9-9-2007 06:39 PM 發表

珍珠色果隻SF 定係 岩岩出果隻 SF 先 ???

80蚊果隻係舊野珍珠色果隻SF , 新果隻SF就40蚊 ~~~ :he:
珍珠色果隻SF !:he::he:

freedom@kira 發表於 9-9-2007 18:40:56

原文章由 威哥仔 於 9-9-2007 06:37 PM 發表

係呀 ~~~ 其餘都係垃圾得一隻你講既村雨囉 ~~~ :he:

有村雨sp牙:shy:

威哥仔 發表於 9-9-2007 18:42:11

原文章由 吳羽冬華 於 9-9-2007 06:39 PM 發表

珍珠色果隻SF !:he::he:

係囉 , 我係見葵芳同琴日行既旺角有咋 , 其他地方都唔見有 , 都係90樓上樓下 !!!

第二代直情未見過 !!! :*

威哥仔 發表於 9-9-2007 18:43:00

原文章由 freedom@kira 於 9-9-2007 06:40 PM 發表

有村雨sp牙:shy:

咪得果一隻咁大把囉 , 仲要賣48蚊賣剩庶 ~~~ :DD

吳羽冬華 發表於 9-9-2007 18:44:07

原文章由 威哥仔 於 9-9-2007 06:42 PM 發表

係囉 , 我係見葵芳同琴日行既旺角有咋 , 其他地方都唔見有 , 都係90樓上樓下 !!!

第二代直情未見過 !!! :*
第二代原色我有!:he::he:要5要?:he:

威哥仔 發表於 9-9-2007 18:44:26

D神話頭像干到嘔電 , 仲有琴日出去到到都有勁多拉打頭像賣 !!! :Q
頁: 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65
查看完整版本: freedom@kira曼聯球迷專區