stonekeung01 發表於 11-7-2018 00:32:40

2018年12月 超進化魂07 神聖天使獸 (官圖P2)

G3X 發表於 11-7-2018 11:34:40

睇落OK{:1_377:}雖然我對天使獸家族無咩愛:DD

yugi 發表於 11-7-2018 11:39:01

天女獸出成咁已令我唔想入坑

lagann 發表於 11-7-2018 18:15:10

yugi 發表於 11-7-2018 11:39 AM
天女獸出成咁已令我唔想入坑

我就咁睇啦,呢個系列已經盡可能咁喺兩個型態上盡量做到最好(我指嘅最好係指成本同成品之間嘅平衡)亞古獸、加布獸、超惡魔獸都唔算差,只係天女獸比較難做得好。

CPY_2001 發表於 11-7-2018 19:31:41

唔係呀嘛,不如話成個系列有邊隻做得好啦,收人當年4,5倍既價錢,但係就俾接近當年技術既野俾人,呃錢呃出面莫過於此

nobita16 發表於 11-7-2018 20:02:18

CPY_2001 發表於 11-7-2018 07:31 PM
唔係呀嘛,不如話成個系列有邊隻做得好啦,收人當年4,5倍既價錢,但係就俾接近當年技術既野俾人,呃錢呃出 ...

ching你逢bandai 出品必反,唔係話人做工唔得就係話價錢貴,咁其實有冇幫襯過買佢d野呢?

CPY_2001 發表於 11-7-2018 20:33:06

呢個系列亞古獸加布獸我都有,咁有冇資格出聲?mb,shf,超合金魂我都買過,應該可以批評啦掛

stonekeung01 發表於 19-7-2018 14:29:46

DIGIVOLVING SPIRITS 07 HOLYANGEMON is now being display at booth #3545
Japanese Release Date: DEC 2018

https://www.instagram.com/instamashii/

UnripeHero 發表於 20-7-2018 08:15:37

nobita16 發表於 11-7-2018 08:02 PM
ching你逢bandai 出品必反,唔係話人做工唔得就係話價錢貴,咁其實有冇幫襯過買佢d野呢? ...

這位師兄係愛之深責之切,恨鐵不成鋼

stonekeung01 發表於 20-7-2018 20:53:59

SDCC 2018 展出
「超進化魂 07 ホーリーエンジェモン」商品化決定!! 近日続報公開予定です。
https://twitter.com/t_features?r ... 2F%2Ftamashii.jp%2F

stonekeung01 發表於 24-7-2018 15:56:39

toysfather 發表於 24-7-2018 16:45:04

不太差,都還可以呀!{:1_197:}

stonekeung01 發表於 25-7-2018 07:13:02

tdduncan 發表於 26-7-2018 15:18:09

神聖之劍變咗匕首,我真係接受唔到啰。

stonekeung01 發表於 27-7-2018 11:00:56

http://tamashii.jp/special/pickup/201812tujh/

頁: [1] 2
查看完整版本: 2018年12月 超進化魂07 神聖天使獸 (官圖P2)