純白騎士姬Saber 發表於 4-7-2018 11:29:50

hk大人 發表於 4-7-2018 11:06 AM
如果刀匣吾系要加件就好了.........-_-"

我都咁話

刀匣不是開啟內藏對不住這等定價...。。。

純白騎士姬Saber 發表於 6-7-2018 08:17:38

tguYmGWJHCU
hVMwPXzgjzE
P3PbcS5Gadk

Play Arts Kai Aerithhttps://www.1999.co.jp/eng/image/10547403
終於等到出了:$

waynex5 發表於 7-7-2018 23:20:23

又一尊雕像了... 雖然角色不錯, 但可動....

純白騎士姬Saber 發表於 8-7-2018 00:24:26

佢條裙兩邊有條線唔排除開叉設計可能
而且連身裙程現鬆身
雙腿應該有一定程度活動空間

記得play arts時代把玩過
都好似你諗以為半身雕像
誰知腿部可動不錯呢
幅度唔會比裙限制到
照樣玩到外露腿呢{:1_203:}

FANTASY 發表於 9-7-2018 11:17:11

N咁耐潛水,無上水
今次上下水先
車仔唔入啦, 等剩車, 唔信佢唔出
有錢唔賺咩

FANTASY 發表於 9-7-2018 11:18:25

女主角終於來了, ZACK終於唔使孤獨終老{:1_214:}

FANTASY 發表於 9-7-2018 11:21:24

快D出埋TIFA, 白T人間胸器初版
舊PA個隻已經好正, 如出PA改一定.........{:1_196:}

純白騎士姬Saber 發表於 9-7-2018 12:03:19

同意PA時期FF7Tifa好正相信PAK出既話2隻走唔甩

公佈男主角人車版。女主內版之後

下隻我諗好大機會到神羅紅毛飛同佢搭擋光頭特工吧

FANTASY 發表於 9-7-2018 18:58:41

紅毛, 光頭應該不大機會吧
雖然前PA出過, 但死晒貨
到PA改 神罹主席 都一樣蟹晒
以前PA $2-400一隻都無咩人入
更何況而家成$900-1000.........

如果繼續出VII系列既
應該初版既機會大點
如TIFA, 蘇菲都仲可以出

純白騎士姬Saber 發表於 10-7-2018 08:50:59

其實FF7AC裡人氣角式唔多我好欣賞PAK繼續堅持雖然神羅社長黑鬼砲佬死晒貨

魚叉佬又死死哋....最近出既紅彼肩型男就未知受歡迎度
如果PAK堅持出AC的話余下未出的.....角式選擇唔多紅毛光頭7千yen....起
可以跳過出埋3個思念體可以斷ACline....
從FF7出發

tdpl2620 發表於 2-8-2018 15:18:25

Saber兄係咪出幾多買幾多?{:1_203:}
我覺得隻Aerith同舊版唔差太遠。所以都未必入了

hulk321 發表於 2-8-2018 20:11:52

如果Cloud背後的刀套可拆出來,Aerith應該有位可以打側坐借位從後欖著他的(擺出很感動呢)({:1_221:}
因為就算Cloud騎上後面仲有好多空間
https://2.bp.blogspot.com/-WtENG_huh6k/WXBPASJZv3I/AAAAAAAAD6w/6KnU5grRMTITL0QPJhIdaI0OI6KOEnnHwCLcBGAs/s1600/SDCC2017_PlayArtsKai_Cloud_and_Fenrir.jpg

純白騎士姬Saber 發表於 8-8-2018 09:03:32

tdpl2620 發表於 2-8-2018 03:18 PM
Saber兄係咪出幾多買幾多?
我覺得隻Aerith同舊版唔差太遠。所以都未必入了 ...
欠缺腕砲黑鬼   神羅社長漁叉佬   紅抖逢吸血魔   Aerith男朋友.....{:1_373:}

如果你有買PAKAerith男朋友
咁Aerith要買啦
比例尺寸與PA有差異

我就到時先算

純白騎士姬Saber 發表於 8-8-2018 09:04:45

hulk321 發表於 2-8-2018 08:11 PM
如果Cloud背後的刀套可拆出來,Aerith應該有位可以打側坐借位從後欖著他的(擺出很感動呢)(
因為就 ...
咁講又係:67:可以比tifa坐:78:

純白騎士姬Saber 發表於 16-12-2018 01:01:04

s_wQgSR1uCM
Play Arts Kai Final Fantasy Advent Children Cloud Strife & Bike
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: [11月]FFVII Advent Children Play Arts改 Cloud Strife & Fenrir / [11月]Aerith