stonekeung01 發表於 1-6-2018 11:12:10

11月 魂 Shop 限定 SHF【龍珠超】未來杜拉格斯 (官圖P3)

S.H.Figuarts FUTURE TRUNKS
Coming NOV 2018*Japanese release date
https://www.instagram.com/instamashii/

http://www.shonenjump.com/j/jumpcalendar/2018/11/

yugi 發表於 1-6-2018 12:24:07

出其他角色啦頂。。。。。。

newnov 發表於 1-6-2018 19:41:30

出佢係好事,但關節好難睇,但超西頭同巨劍呢?

eric 發表於 1-6-2018 20:06:52

可能其他角度會好睇D

THOUTHER 發表於 1-6-2018 23:19:27

未來杜拉格斯個髮型同面相似乎做得幾好,但關節實在太顯眼,如果跟埋超2個頭可以考慮!

兩蚊 發表於 2-6-2018 12:59:24

杜拉格斯 次次都跟埋超西頭,我諗今次都應該會有啩!

(當然跟埋大劍就更完美,但係已經唔敢太大期望...)

G3X 發表於 2-6-2018 14:01:05

Z個隻劍版整得唔靚,依隻如果唔太差可入

兩蚊 發表於 2-6-2018 15:48:39

其實Xeno. 嗰兩隻,已經有齊杜拉格斯90% 嘅件

改少少已經可以出一隻相當唔錯嘅 SHF 杜拉格斯

都唔明最擅長一模多用嘅笨大,點解遲遲都唔出

G3X 發表於 2-6-2018 16:36:08

兩蚊 發表於 2-6-2018 03:48 PM
其實Xeno. 嗰兩隻,已經有齊杜拉格斯90% 嘅件

改少少已經可以出一隻相當唔錯嘅 SHF 杜拉格斯

可能遲d又出,感覺悟空同比達可以俾佢出到個d幾乎出哂,第日可能張隻手申返去z悟飯,杜拉到

newnov 發表於 2-6-2018 18:30:37

其實杜拉格斯都係粉紫色頭髮最型,呢隻藍色好難睇,點解龍珠超要改到咁?

stonekeung01 發表於 3-6-2018 04:39:55

S.H.Figuarts FUTURE TRUNKS comes with a variety of accessories!
Coming NOV 2018*Japanese release datehttps://www.instagram.com/instamashii/

G3X 發表於 3-6-2018 08:44:38

newnov 發表於 2-6-2018 06:30 PM
其實杜拉格斯都係粉紫色頭髮最型,呢隻藍色好難睇,點解龍珠超要改到咁? ...
跟莊子,其實造型都係z劍型d,但依套已經贏過超唔小角色

兩蚊 發表於 3-6-2018 10:16:21

G3X 發表於 2-6-2018 04:36 PM
可能遲d又出,感覺悟空同比達可以俾佢出到個d幾乎出哂,第日可能張隻手申返去z悟飯,杜拉到 ...

睇咗最新電影版嗰啲設定...

悟空比達又係着嗰啲衫,加個藍頭又可以出...

mushroom 發表於 3-6-2018 10:44:04

newnov 發表於 2-6-2018 06:30 PM
其實杜拉格斯都係粉紫色頭髮最型,呢隻藍色好難睇,點解龍珠超要改到咁? ...

因為會同小朋友杜拉撞色

newnov 發表於 3-6-2018 11:13:32

G3X 發表於 3-6-2018 08:44 AM
跟莊子,其實造型都係z劍型d,但依套已經贏過超唔小角色

都係,黑悟空同佢最正,武道會個一堆人設真係差過同人,個最終對手吉連簡直係核突
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 11月 魂 Shop 限定 SHF【龍珠超】未來杜拉格斯 (官圖P3)