newnov 發表於 5-4-2018 10:45:12

龍珠 Figure 分享會

大家覺唔覺而家係龍珠 figure 既盛世?以前得個望字既手辦而家可以輕易擁有
不如大家一齊集中係度黎分享一下好嗎?
等我分享一隻近期最愛的figure先.
Grandista 龍珠 figure 正就正在陰影打得自然,又平又大件抵食

kingeltshan 發表於 5-4-2018 22:15:13

great~~~~~~~~~~~~~~~

mushroom 發表於 6-4-2018 23:27:46

Gran比起其他景品(唔計超造集),樣似之餘又有氣勢

newnov 發表於 8-4-2018 16:00:42

mushroom 發表於 6-4-2018 11:27 PM
Gran比起其他景品(唔計超造集),樣似之餘又有氣勢

仲要咁平,真係好抵,一番賞咁貴,但個樣都比唔上呢個系列

mushroom 發表於 8-4-2018 16:55:13

newnov 發表於 8-4-2018 04:00 PM
仲要咁平,真係好抵,一番賞咁貴,但個樣都比唔上呢個系列
一番獎又時只係造型靚,面相唔夠有神

newnov 發表於 8-4-2018 21:17:32

BWFC
呢兩隻又係樣貌同動作,仲有上色都係一流水準之作

Kuuga_iwsp 發表於 9-4-2018 04:07:47

我比較喜歡舊作多一點,由其這對父子。

newnov 發表於 9-4-2018 18:13:57

Kuuga_iwsp 發表於 9-4-2018 04:07 AM
我比較喜歡舊作多一點,由其這對父子。

睇唔到,我知係邊兩隻,係好正的,唔知係唔係同一造型師,我好鍾意佢風格
不過講上色今次呢兩隻仲正少少,上次悟空無咩陰影

newnov 發表於 14-4-2018 16:17:50

自在極意功,我知係貴,但無計,真係唯一比較似樣的作品,終於有空影下

newnov 發表於 14-4-2018 16:22:11

同自在極意功一番賞 A賞比較,呢隻平十倍,但我覺得呢隻係暫時本年度最正既龍珠figure,
比錢人去噴都未必噴到呢種色彩

wingsiu 發表於 29-4-2018 10:44:46

E隻有冇機出manage dimension 版? 隻悟空同比達已經有

newnov 發表於 29-4-2018 21:23:37

wingsiu 發表於 29-4-2018 10:44 AM
E隻有冇機出manage dimension 版? 隻悟空同比達已經有

邊隻?同埋係咩系列?

ferrari0083 發表於 4-5-2018 18:49:33

小弟上星期入坑:36:,第一隻係我狗屎運中既一番B賞悟空,第二隻係琴日買既GRANDTISA 桃紅(超型),啱啱買左第三隻脫衣深藍18號{:1_238:}

mushroom 發表於 5-5-2018 09:27:39

newnov 發表於 14-4-2018 04:22 PM
同自在極意功一番賞 A賞比較,呢隻平十倍,但我覺得呢隻係暫時本年度最正既龍珠figure,
比錢人去噴都未必 ...

呢隻咩系列?

wingsiu 發表於 6-5-2018 03:59:01

newnov 發表於 29-4-2018 09:23 PM
邊隻?同埋係咩系列?

grandista 桃紅
頁: [1] 2
查看完整版本: 龍珠 Figure 分享會