taikoolover 發表於 23-12-2017 13:47:48

皆旺1樓 專賣 12" figure 人偶

請問有無師兄係個度訂過野? 發貨準時嗎?(即係周圍大貨返左係佢唔發貨咁既意思)...

謝謝!

takeshi 發表於 23-12-2017 14:16:13

我訂過好多次,個人來說佢地發貨非常快,絕對reasonable!!!!(因點為準時好難定)

絕對吾會係果D " 7"店 --周圍大貨返左佢都唔發貨,拖客....

taikoolover 發表於 23-12-2017 14:19:46

takeshi 發表於 23-12-2017 02:16 PM
我訂過好多次,個人來說佢地發貨非常快,絕對reasonable!!!!(因點為準時好難定)

絕對吾會係果D " 7"店 -- ...

thanks! 咁都可以考慮下

silisala 發表於 23-12-2017 15:12:12

Yes , 我喺7仔V l P[部份貨V l P價冇折扣等同普通會員,就算有部份折扣咗仲貴過其他舖Walkin價(例如:3Zero “鴉牙"]。。。冇錯經常遲派貨,我有F B留言話派貨慢。(訂咗又要電話預约,但有現貨賣(張飛是也)(派哂貨先賣冇問題,但訂咗貨嘅客都未有得攞)。世纪爸爸F B早佢2星期派,遲都算,可以F B完全冇消息,佢哋寫字樓肯定好多嘢做,人哋一條友睇舖派貨,都可以出F B通知客。我會考慮用其他途徑訂貨。

“7仔”唯一方便可以用信用卡,同埋唔駛去好景等條人龍電梯上樓。

老實人 發表於 23-12-2017 15:51:11

其實我都想知邊到有訂12”地方!旺角區only ,唔鍾意7仔攞貨都要約時間

mushroom 發表於 23-12-2017 16:06:48

仲有女人街近登打士街那邊,有間商場二樓。服務不錯,到貨收SMS

khwong67 發表於 23-12-2017 18:01:21

老實人 發表於 23-12-2017 03:51 PM
其實我都想知邊到有訂12”地方!旺角區only ,唔鍾意7仔攞貨都要約時間

係要早兩日,又要問幾多點來,派貨又慢

bigtomm 發表於 23-12-2017 22:57:47

silisala 發表於 23-12-2017 03:12 PM
Yes , 我喺7仔V l P[部份貨V l P價冇折扣等同普通會員,就算有部份折扣咗仲貴過其他舖Walkin價(例如:3Zero ...

所以咁都拿到甚麼最佳店獎,真是可笑。

takeshi 發表於 24-12-2017 00:23:48

bigtomm 發表於 23-12-2017 10:57 PM

最佳店獎??.....果然同D金曲獎一樣....笑左....

takeshi 發表於 24-12-2017 00:27:13

khwong67 發表於 23-12-2017 06:01 PM
係要早兩日,又要問幾多點來,派貨又慢
一間正常做零售店一定係希望客最快提貨回cash....拖住你D訂金又吾肯浱貨....甚至冇貨比...冧到乜事啦

hothot 發表於 24-12-2017 13:58:25

老實人 發表於 23-12-2017 03:51 PM

佢有貨就比Walkin客,所以7仔攞貨就要約時間,

唔鍾意敢樣做生意,好少幫7仔訂貨。

將莖牽 發表於 25-12-2017 00:33:17

有貨比 walk in 客先, 訂客反而要預約先拎真係得啖笑

孫行者 發表於 25-12-2017 02:49:04

以前皆旺2樓賣1/6果兩公婆,E+搬o左落地庫

silisala 發表於 25-12-2017 10:12:18

我猴王1.0都喺佢度訂,本想同兩公婆訂“張飛”,但老闆娘話隻"張飛"唔接單。。

herman0508 發表於 25-12-2017 14:08:00

bigtomm 發表於 23-12-2017 10:57 PM

7仔老細=TOYSTV搞手=自己友

利申發夢有人話我知
頁: [1] 2
查看完整版本: 皆旺1樓 專賣 12" figure 人偶