Garycharm 發表於 28-8-2017 09:24:31

SHF Hall of Armor

一直好鍾意玩情景,
Ironman Hall of Armor 真係恨到死,
可惜之前Hottoys 1/6 太大件,港人蝸居,玩得有壓力(鍾意果陣就乜都得,玩一輪、熱潮、熱血過o左要安置就麻煩)
亦難同其他角色互動。
玩得有壓力,唯有放棄。依家有SHF,總算可以應付。

新手mm 發表於 28-8-2017 10:09:49

正!!!!!!{:1_377:}

humanspider 發表於 28-8-2017 11:08:39

Hulkbuster 不用bandai 那隻襯返成個系列?

Vince 發表於 28-8-2017 16:56:46

我都係儲緊 SHF 既 Avengers 角色 ... 不過都覺得儲得好辛苦 ...
1) B記 出得真係好慢 ...
2) 角色出到好亂 ... 每套劇出幾個角色但又唔齊 ...
3) 有 「人面」樣 既角色 ... 由其係 女角 ... 面相十分唔掂 ...

唉 ... {:1_217:}

Garycharm 發表於 28-8-2017 17:06:45

Vince 發表於 28-8-2017 04:56 PM
我都係儲緊 SHF 既 Avengers 角色 ... 不過都覺得儲得好辛苦 ...
2) 角色出到 ...

好唔掂咩?乜你要求咁高o家?
{:1_215:}

索到呢~~~~:70:

wakoo 發表於 29-8-2017 02:26:26

唔知mk 47 港版會唔會出連hall

kaselai 發表於 29-8-2017 03:05:02

revoltech隻MK 1 更正

HakiRyu 發表於 29-8-2017 03:16:16

Holy SHIT! Such good pictures! I like your table too! The reflection is nice!

thundersky 發表於 29-8-2017 03:27:20

wakoo 發表於 29-8-2017 02:26 AM
唔知mk 47 港版會唔會出連hall

should be with homecoming spiderman ?

yy23455699 發表於 29-8-2017 07:29:33

影得好好呀師兄, 玩場境, 最好玩都係六吋:51:

歐叉獅子 發表於 29-8-2017 10:32:17

Vince 發表於 28-8-2017 04:56 PM
2) 角色出到 ...

Avengers女角的面相,有時真係買唔落手,特別是黑寡婦

歐叉獅子 發表於 29-8-2017 10:37:40

同意,1/12的SHF真的是玩情景很好的選擇{:1_377:}

而且大大的相,很有feel,很正的說,謝謝分享

andrelyh 發表於 29-8-2017 11:19:29

:shiny:影得好正!:$

根本英俊 發表於 1-9-2017 13:53:06

歐叉獅子 發表於 29-8-2017 10:32 AM
Avengers女角的面相,有時真係買唔落手,特別是黑寡婦

其他實物又真係唔差....

chanego 發表於 5-9-2017 02:18:16

It is really cool! Well done, Ching!!{:1_377:}
頁: [1]
查看完整版本: SHF Hall of Armor