toylover 發表於 19-2-2017 11:47:22

改唔緊要, 但應該要有 common sense, 那塊係泥檔, 鑽了孔仲有咩用處?

haha19880311 發表於 19-2-2017 12:02:37

toylover 發表於 19-2-2017 11:47 AM
改唔緊要, 但應該要有 common sense, 那塊係泥檔, 鑽了孔仲有咩用處?

咦!?好似係喎...有咩理由泥擋會有孔?XD

WalkerMachine 發表於 19-2-2017 12:49:08

坐上電單車時䕶陰變䕶肚臍了⋯
如果外形唔跟設定,咁頭盔內應該冇主角面孔吧⋯⋯

waynex5 發表於 19-2-2017 13:11:02

中了.... 必入手呀~~

takeshi 發表於 19-2-2017 14:53:36

toylover 發表於 19-2-2017 11:47 AM
絕對同意,個款又吾夾....不如老老實實還原設定,加返時代感如以前yamato就已經正曬...玩得呢隻都係老餅多,陣間老餅呢班都吾buy你新設就....

你好 發表於 19-2-2017 15:21:01

電單車變護甲套上駕駛員身。

大要咩common sense呢!?

個人覺得好正喎。

早乙女Getter 發表於 19-2-2017 15:25:32

同感,基本知識,:x

現在多左嚿魚:x

玩具Joe 發表於 19-2-2017 16:07:59

你地講既泥檔,我係有見過咁既圖, 係咪復刻版模型既Boxart?

https://storage.googleapis.com/files-as.myalbum.io/photo/360/Yt/Gl/YtGlha77HIzS.jpg

https://storage.googleapis.com/files-as.myalbum.io/photo/360/Ox/UK/OxUKvRLWPAih.jpg

tower 發表於 19-2-2017 16:21:09

早乙女Getter 發表於 19-2-2017 01:36 AM
佢最正係亂改,真想笑死,加了前沙板但鑽了一個個孔,

佢想點,完全condom 加多孔,有X用咩!

前沙板但鑽了一個個孔,想點,完全condom 加多孔,有X用咩!

伝神!而家D設計員其実5明Bike上面的零件有物機能同

話説荒牧先生設計E隻<猛速>時、自己有架250日日上高速、他理解BIKE既程度5同現在果班自己感覚良好設計員。。。

馬仔 發表於 19-2-2017 17:33:45

我覺得改靚左,至於個泥版........算啦,改左有孔反而靚左。

FRX-00 發表於 19-2-2017 17:41:42

玩具Joe 發表於 19-2-2017 04:07 PM
你地講既泥檔,我係有見過咁既圖, 係咪復刻版模型既Boxart?

Mospeada Complete Art Works 封面同封底設定0黎

mmwmseal 發表於 19-2-2017 17:56:32

http://i614.photobucket.com/albums/tt221/mmwmseal/mospeada-complete-art-works-art-book-3.jpg

c.ryo 發表於 19-2-2017 18:26:37

T-rex twitter已出post話呢隻都係由佢地設計,十年前隻1/10 beagle 都係佢地主理,有番信心保證{:1_377:}

takeshi 發表於 19-2-2017 18:29:55

c.ryo 發表於 19-2-2017 06:26 PM
T-rex twitter已出post話呢隻都係由佢地設計,十年前隻1/10 beagle 都係佢地主理,有番信心保證

T rex!!!!正!!!甘就跟返動畫吾好改啦.....:42: 反正當年吾係甘多人買到...總有市場....

c.ryo 發表於 19-2-2017 18:40:38

千記就係有佢自家改動先係特色,講真呢隻已經改得好小:42:
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 千值練 機甲創世記 MOSPEADA 1/12 裝甲電單車 + 飛機