沉默是柑 發表於 17-1-2017 09:28:45

Storm Collectibles - 【街头霸王 V】RYU

huiharvey 發表於 17-1-2017 09:46:15

Ching, very good photos!

Douglas.M.Saint 發表於 17-1-2017 10:01:24

I wanna play SF4 suddenly.............. :$

denniskwong 發表於 17-1-2017 10:20:57

型到癲呀朋友~~~~~~

昨日好像公佈左出蘇聯佬

gunspirit1986 發表於 17-1-2017 10:26:39

d相太靓啦:handshake::handshake:

Nashlam 發表於 17-1-2017 13:46:34

The thing i appreciate most is the clothes can be taken off.

driftchu 發表於 17-1-2017 22:20:01

原來d相係ching你既{:1_374:}

如果storm可以做一d膠片好似"you lose"咁就正

gumng 發表於 18-1-2017 00:16:32

入咗, 造型一流, 但可動令人失望........

icyhugs 發表於 18-1-2017 14:31:43

型到

167169 發表於 18-1-2017 20:27:13

gumng 發表於 18-1-2017 12:16 AM
入咗, 造型一流, 但可動令人失望........

我覺得以街霸5造型黎講,基本都可以做到game裏面d動作,係起腳唔夠高,如果用shf黎比,可動可能高d,不過造型又唔似5,胸口兩側關節斬開左有d怪!

gumng 發表於 18-1-2017 23:09:45

167169 發表於 18-1-2017 08:27 PM
我覺得以街霸5造型黎講,基本都可以做到game裏面d動作,係起腳唔夠高,如果用shf黎比,可動可能高d,不過 ...
小弟情願佢斬開多節, 多D可動性, 好過依家連出昇動作都唔似.......

driftchu 發表於 19-1-2017 23:28:08

其實啱啱見到review,只要拆左手同身中間果粒件,佢係可以做到交叉手,各位可以試試

孫行者 發表於 24-1-2017 01:28:30

我訂o左M.Bison 司令 拜森將軍

希望會有AKUMA 豪鬼

revy 發表於 13-4-2017 20:25:39

師兄,點先可以將佢件衫除落黎

Gundam6j 發表於 14-4-2017 11:22:56

好喜歡張YOU LOSE. {:1_377:}
頁: [1]
查看完整版本: Storm Collectibles - 【街头霸王 V】RYU